شهلا عموری جمعه در حاشیه آیین اهدای اقلام پزشکی اتاق بازرگانی اهواز به کادر درمانی استان خوزستان اظهارداشت: بخش خصوصی در شرایط فعلی با هماهنگی و انسجام خود در کنار مردم استان قرار داشت و به ارائه خدمت پرداخت.
وی افزود: کادر درمان استان خوزستان لحظههای ماندگاری را در تاریخ جنگ نابرابر با کرونا ثبت کرده اند و تلاشهای آنها در یادها خواهند ماند.
رئیس اتاق بازرگانی اهواز با بیان اینکه سهم بخش خصوصی در همراهی با کادر درمان همواره ادامه خواهد داشت، گفت: امیدواریم مجموعه بهداشت و درمان استان تعامل خود را با بخش خصوصی بیشتر کند تا با نیازسنجی، ارائه خدمات به صورت مطلوبتری انجام شود.
دبیر شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان خوزستان تصریح کرد: واحدهای تولیدی عضو اتاق بازرگانی اهواز از آغاز اپیدمی در خوزستان خطوط تولید خود را به منظور تامین مایحتاج بهداشتی تغییر دادند.
وی ادامه داد: تولید الکل، ژلهای ضدعفونی کننده، لباسهای بیمارستانی، شوینده و تولید ماسک از جمله این محصولات هستند که تا حدود زیادی، نیاز مردم و کادر درمانی استان را تامین کردند.
عموری به مسئولیتهای اجتماعی بخش خصوصی و اتاق بازرگانی اهواز در قالب تامین برخی لوازم و تجهیزات بیمارستانهای درگیر استان اشاره کرد و گفت: تاکنون بیش از ۴۰ میلیارد ریال انواع تجهیزات و لوازم بیمارستان ویژه کادر درمانی استان تامین و اهدا شده است.
وی افزود: این اقدام به صورت خودجوش و در راستای همراهی بخش خصوصی استان با مجموعه بهداشت و درمان استان صورت گرفته است.
رئیس اتاق بازرگانی اهواز همچنین از عملیات ضدعفونی شهرکهای صنعتی استان خبر داد و گفت: پیش از مسدود شدن فعالیتهای تجاری با کشور عراق، به واسطه حضور یک هزار و ۵۰۰ کارگر و راننده در مرز چذابه، اقدامات پیشگیرانه به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در این پایانه مرزی انجام شد.
وی به درخواست فعالان اقتصادی برای بازگشایی مرزهای تجاری با کشور عراق اشارهکرد و گفت: اتاق بازرگانی اهواز آمادگی دارد تا در صورت ازسرگیری این بخش از فعالیتهای تجاری، ضدعفونی و گندزدایی بازارچههای مرزی را در دستور کار قرار دهد.
ادامه همراهی پارلمان بخش خصوصی کشور با مجموعههای درمانی
عموری همچنین انجام مطالعات و اجرای پلاسمادرمانی ویژه مبتلایان به ویروس کرونا را افتخار بخش خصوصی کشور عنوان کرد و گفت: این روش در حال حاضر به عنوان یک راهکار موقت برای کاهش مرگ و میرهای ناشی از شیوع این ویروس محسوب میشود که با حمایت اتاق بازرگانی کشور شروع شده است.
وی ادامهداد: پیشتیبانی از مطالعات اجرای این روش توسط اتاق بازرگانی تهران انجام شد و در حال حاضر در ۱۴ استان کشور در حال انجام است.
توزیع سه هزار و ۵۰۰ بسته معیشتی
دبیر شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان همچنین از توزیع سه هزار و ۵۰۰ بسته معیشتی ویژه نیازمندان استان خبر داد و گفت: این بستهها به منظور کمک به افرادی که با مشکلات معیشتی در زمان شیوع ویروس کرونا روبه رو شده اند، توزیع شد.
وی اضافهکرد: علاوه بر این، بستههای بهداشتی مورد نیاز ویژه مراکز نگهداری سالمندان در کلانشهر اهواز توزیع شدند تا این قشر نیز از خطرات ناشی از این ویروس درامان باشند.
عموری همچنین از برگزاری برنامههای پخش زنده ویژه فعالان اقتصادی در شرایطی که کرونا بخش قابل توجهی از کسب و کارها را تحت تاثیر قرار داده اشارهکرد و گفت: این برنامهها با محوریت اقتصاد بعد از کرونا با موضوعات مربوط به بورس، کسب و کارها، مالیات، حمل و نقل، تامین مالی و همچنین تجارت خارجی در حال برگزاری است.
ویروس کرونا طی یک هفته در استان خوزستان افراد زیادی را مبتلا کرده به گونه ای که مسوولان وزارت بهداشت اعلام کردند در چهار روز گذشته یک چهارم مبتلایان به ویروس کرونا در کشور مربوط به استان خوزستان است.
ویروس کرونا که منشا آن چین است از اوایل اسفند ماه در کشور و سپس در خوزستان مشاهده شد.
نظر شما