به گزارش گاردین، سازمان جهانی بهداشت در برآورد خود اشاره کرده که تقریبا یک چهارم از جمعیت یک میلیارد نفری ۴۷ کشور آفریقا در سال آتی به کرونا مبتلا خواهند شد اما به دلیل جمعیت جوانتر آفریقا و سبک زندگی، آمار شدید ابتلا و تلفات آنها کمتر از قارههای اروپا و آمریکا خواهد بود.
الگوی دفتر منطقهای سازمان جهانی بهداشت در آفریقا که در مجله پزشکی بیامجی منتشر شده، پیشبینی کرده است، نرخ پایینتر سرایت بیماری و سرعت شیوع آن در آفریقا کمتر از سایر نقاط جهان بوده که میتواند به مرگ ۱۹۰ هزار نفر منجر شود.
با این حال نویسندگان این تحقیق هشدار میدهند که افزایش پذیرش بیماران در بیمارستانها ، نیازهای مراقبتی و «تاثیر بسزای» آن در دیگر خدمات بهداشتی مانند واکسیناسیون و زایمان، سبب اختلال در خدمات درمانی در طولانیمدت خواهد شد.
این تحقیق همچنین نشان داد که احتمالا بیماری کووید-۱۹ تا حتی چند سال در آفریقا باقی خواهد ماند.
گزارش کمیسیون اقتصادی سازمان ملل برای منطقه آفریقا در اواسط ماه آوریل (فروردین) پیشبینی کرده بود که تعداد مبتلایان تلفات ناشی از کرونا در آفریقا به مراتب بالاتر باشد و ۱.۲ میلیارد نفر را مبتلا کرده و جان ۳.۳ میلیون نفر را بگیرد. اما این مدلها قابل قیاس نیستند زیرا در الگوی جدید، از داده های منطقهای آفریقا در سازمان جهانی بهداشت استفاده میکند که شامل گروه کوچکتری از کشورهاست و جیبوتی، مصر، لیبی، مراکش، سومالی، سودان یا تونس را در بر نمیگیرد.
این تحقیق نشان داد کشورهای کوچکتری همچون موریس، آسیبپذیرتر خواهند بود و کشورهایی مانند نیجر، موریتانی و چاد که جمعیت پراکندهتری دارند کمتر آسیبپذیرند.
کشورهای بزرگتری همچون کامرون، آفریقای جنوبی و الجزایر، بیشتر با ریسک بیماری مواجهاند در حالی که نیجریه بیشترین آمار مبتلایان را خواهد داشت.
2023
نظر شما