خبر فوری: رفع فیلترینگ

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۵:۰۶
کد خبر: 83789257
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

بیماری‌های شایع چالشی برای نظام بهداشتی آمریکای لاتین

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۵:۰۶
کد خبر: 83789257
بیماری‌های شایع چالشی برای نظام بهداشتی آمریکای لاتین

تهران-ایرنا-  کارشناسان و دانشمندان نسبت به فروپاشی نظام بهداشتی و خدمات درمانی کشورهای آمریکای لاتین به دلیل شیوع کرونا و یک بیماری شایع دیگر هشدار دادند.

به گزارش تارنمای اوراسیا ریویو، گزارش شده است که همزمان با شیوع کرونا در برزیل، بیماری "تب دنگی" نیز شیوع پیدا کرده که با توجه به شرایط این کشور، نظام بهداشت و خدمات درمانی برزیل به دلیل مواجه شدن با فشار شدید فرو بپاشد.

سازمان بهداشت پان آمریکن اعلام کرده که دیگر کشورهای آمریکای لاتین نیز با خطر شیوع همزمان کرونا و تب دنگی روبرو هستند جایی که ۵۰۰ میلیون نفر با تهدید جدید روبرو می‌باشند.

این سازمان هشدار داده که شیوع همزمان این دو بیماری چالشی غیرمنتظره برای حوزه بهداشت و درمان کشورهای آمریکای لاتین محسوب می‌شود.

کامیلا لورنز محقق مدرسه بهداشت عمومی در دانشگاه سائوپائولو در این رابطه گفت: برزیل در آستانه رسیدن به اوج ابتلا به کرونا قرار دارد. این کشور با بخش کمبود بخش مراثبت‌های ویژه روبرو بوده و حتی نمی‌تواند ۲۵ درصد از بیماران بستری شده را در این بخش قرار دهد.

اوایل مارس (اسفند) زمانی که کرونا در شهر سائوپائولو پیدار شد، برزیل پیش تر با شیوع تب دنگی روبرو شده بود. اوایل ماه مه(اواسط اردیبهشت) وزارت بهداشت برزیل اعلام کرد که بیش از ۶۷۶ هزار مورد مشکوک به تب دنگی در این کشور وجود داشته که ۲۶۵ فوتی بر اثر آن گزارش شده است.

ذر سال ۲۰۱۹میلادی صدها هزار نفر در سراسر برزیل به تب دنگی مبتلا شدند.

تب دنگی و بیماری کووید-۱۹ علائم اولیه مشابهی دارند به همین دلیل تفکیک مبتلایان به این دو بیماری سخت است و ممکن است پزشکان در تشخیص بیماران مبتلا به این دو بیماری دچاز اشتباه شوند.

در سال ۲۰۱۹ بیش از سه میلیون در سراسر آمریکای لاتین و حوزه کارائیب به تب دنگی مبتلا شدند اما در ژانویه(دی) برخی کشورهای این منطقه گزارش آمار سه برابری ابتلا به تب دنگی را در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ارائه کردند.

در این میان نبود امکانات و تجهیزات پرشکی و درمانی در بیشتر کشورهای آمریکای لاتین، نظام بهداشت و خدمات درمانی این منطقه را به شدت تهدید می‌کند.

درست است که در این مقطع زمانی کرونا و یا بیماری‌های واگیردار دیگر تهدید جدی برای بیشتر کشورهای آمریکای لاتین نبوده اما با گذشته زمان ممکن است کشورهای این منطقه با شیوع گسترده‌تر روبرو شوند و دیگر نتوانند بیماران را به اندازه کافی مورد مداوا قرار دهند.

برزیل با بیش از ۲۲۰ هزار نفر، پرو با بیش از ۸۴ هزار، مکزیک با بیش از ۴۵ هزار نفر، شیلی با بیش از ۳۹ هزار نفر و اکوادور با بیش از ۳۱ هزار نفر پنج کشور با بیشترین آمار مبتلایان به کرونا در آمریکای لاتین هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha