رییس جهاد دانشگاهی استان قزوین روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این مرکز از سال ۹۲ با رویکرد حل مشکلات ناباروری زوجین فعالیتهای خود را به صورت رسمی آغاز کرد،افزود: چهار هزار زوج قزوینی طی این مدت برای درمان به مرکز ناباروری جهاد دانشگاهی استان مراجعه کرده اند.
فرشاد پیله چی خاطرنشان کرد: مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قزوین در راستای تحقق سیاستهای کلی جمعیت و حل مشکلات ناباروری زوجین به متقاضیان خدمت رسانی می کند.
پیله چی با بیان اینکه امروزه ناباروری در بین زوجین جوان به صورت یک مشکل جدی مطرح است،ادامه داد: درمان زوجهای نابارور باعث جلوگیری از کاهش میزان طلاق و حل آسیبهای اجتماعی و خانوادگی می شود.
این مسوول، سابقه نازایی بیشتر درمان شدگان را بین پنج تا هشت سال اعلام کرد و گفت: با وجود اینکه جهاد دانشگاهی یک دستگاه نیمه دولتی است هزینههای دریافتی در این مرکز به مراتب پایینتر از سایر مراکز درمان ناباروری است.
وی، میانگین هزینه درمان ناباروری را از ۱۰۰ هزار تا ۲۰ میلیون تومان عنوان کرد و افزود: با توجه به کمکهای دولتی، هزینه درمان ناباروری یک زوج کمتر از بخش خصوصی است و بیشتر بیمه های تکمیلی هزینه های ناباروری را تامین می کنند.
پیله چی با بیان اینکه هم اکنون بیش از ۹۰ درصد فرایندهای درمان ناباروری به صورت کاملا مستقیم در این مرکز انجام میشوند، تصریح کرد: صفر تا صد این فرایندهای درمانی در این مرکز انجام میشوند و تنها بخشی از جراحیها استثنا هستند که افراد باید به مراکز تهران مراجعه کند.
رییس جهاد دانشگاهی قزوین با اشاره به فعالیتهای گوناگون این واحد در حوزه سلامت،افزود: راهاندازی مرکز جامع توانبخشی و طب تسکینی در تعامل با مجموعه دانشگاه علوم پزشکی از مهمترین اقدامات این مرکز است و سال گذشته بیش از ۱۸ هزار نفر از خدمات سلامت جهاد دانشگاهی استفاده کردند.
وی با اشاره به افتتاح مرکز شیمی درمانی جهاد دانشگاهی از سال گذشته در قزوین،اضافه کرد: با توجه به شیوع کرونا و محدودیت رفت و آمدها، مراجعه بیماران به مرکز شیمی درمانی افزایش یافته است.
پیله چی یاد آور شد: در بخش آموزش نیز سال گذشته ۲۰ هزار نفر از قزوینی ها در مرکز آموزش جهاددانشگاهی آموزش دیدند و حوزه تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان(سفتا) در استان تصمیم بر آن شد که این مرکز به ۲ بخش توانمند سازی و تجاری سازی تبدیل شود و زیر نظر معاونت های آموزش و پژوهش به فعالیت بپردازد.
رییس جهاد دانشگاهی قزوین با اشاره به فعالیتهای این دستگاه در زمان شیوع کرونا،گفت: راه اندازی دورههای آموزش مجازی، همکاری با یک شرکت دانش بنیان در پارک علم و فناوری قزوین در زمینه ساخت و فروش دستگاه ضد عفونی کننده اوزون ساز که همچنان هم ادامه دارد، از جمله فعالیت های این واحد در زمان شیوع این بیماری است.
نظر شما