سید«احمد سجادی» روز یکشنبه در نشست هماهنگی برگزاری سوم خرداد و سالروز آزادسازی خرمشهر استان مرکزی، افزود: استفاده حداکثری از ظرفیت کانونهای مردمی در پاسداشت این حماسه و لزوم توجه به چهارم خرداد روز مقاومت و پایداری مردم دزفول از مهمترین مسائلی است که باید در برگزاری برنامههای این روز مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: در دوران دفاع مقدس باوجود برخورداری دشمنان از تجهیزات نظامی، رزمندگان انقلاب تنها با اتکای به ایمان و اعتقادات دینی توانستند بر رژیم بعثی عراق پیروز شوند که این مسائل مهم باید به خوبی برای نسل جوان تشریح و تبیین شود.
مدیرکل دفتر اجتماعی استانداری مرکزی اظهار داشت: تعدد برنامههای گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر در شرایط شیوع کرونا میتواند مشکلاتی را به دنبال داشته باشد، بنابراین برنامههای این روز باید فشرده و محتوا محور برگزار و بیشتر از ظرفیت رسانهها استفاده کرد.
سجادی تاکید کرد: تمامی برنامههای سوم خرداد استان مرکزی باید با هماهنگی و تایید دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار شود.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مرکزی نیز گفت: برنامههای سالروز آزادسازی خرمشهر این استان در سه روز دوم، سوم و چهارم خردادماه اجرا میشود.
سرهنگ پاسدار «غلامرضا کریمی» افزود: دوم خردادماه با عنوان خرمشهر، ایستادگی قدس، سوم خردادماه با عنوان مقاومت، ایثار و پیروزی و چهارم خردادماه نیز با عنوان روز دزفول، روز مقاومت و پایداری نامگذاری شده است.
وی، برگزاری مسابقات کتابخوانی، شعر و نقاشی، تولید آثار رادیویی با موضوع مقاومت، ایثار و پیروزی، برگزاری نشست سیاسی و روشنگری، تولید نماهنگ دفاع مقدس، اجرای نمایش خیابانی و تهیه برنامه معرفی شهدا و رزمندگان عملیات بیتالمقدس و اکران فیلمها و پخش سرودهای مناسبتی از مهمترین برنامههای سالرزو آزادسازی خرمشهر استان مرکزی است.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مرکزی اضافه کرد: استفاده حداکثری از ظرفیت فضای مجازی، فضاسازی محیطی، سرکشی از خانوادههای معظم شهدا، عطرافشانی و گلباران قبور مطهر شهدا، اجرای تست همگانی غربالگری کرونا، بهرهبرداری از طرحهای عمرانی و خدماتی و تهیه بستههای حمایتی از دیگر برنامههای این استان در سوم خرداد و سالروز آزادسازی خرمشهر است.
آزادسازی خرمشهر در روز سوم خرداد ۱۳۶۱ خورشیدی پس از ۵۷۸ روز اشغال به عنوان مهمترین هدف عملیات بیت المقدس در دوره دفاع مقدس انجام گرفت.
این آزادسازی در پی مرحله چهارم عملیات بیت المقدس که از یکم تا چهارم خرداد ۱۳۶۱ انجام شد، به دست آمد و در جریان این رویداد ۱۶ هزار نیروی عراقی کشته و زخمی شدند و همچنین ۱۹ هزار نیروی عراقی به اسارت رزمندگان اسلام درآمدند.
عملیات بیتالمقدس در ۱۰ اردیبهشت سال ۱۳۶۱ با هدف آزادسازی خرمشهر، پادگان حمیدیه، جفیر، هویزه، حسینیه و بخشهای دیگری از میهن اسلامی در سه مرحله آغاز شد و در سوم خرداد همان سال، خرمشهر قهرمان را به آغوش وطن برگرداند.
نظر شما