ابراهیم سلیمانی روز دوشنبه درگفتوگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به مصوبه شورای ملی مبارزه با کرونا و تعطیلی تمام زیرساخت های فرهنگی از جمله نگارخانه ها درتمام استانهای کشور از جمله قم افزود: با تصویب تعطیلی تمام مجموعههای فرهنگی و ممنوعیت هر گونه فعالیت این مکانها از اسفندماه ۹۸ ، فعالیت در نگارخانه فرهنگ قم نیز به حالت تعلیق درآمد.
وی ادامه داد: با گذشت حدود سه ماه از آغاز تعطیلی نگارخانهها، آثار به نمایش گذاشته شده درآخرین نمایشگاه عکس در نگارخانه فرهنگ قم همچنان بر دیوارهای مجموعه نصب باقی ماندهاست.
سلیمانی، گفت: اگر چه نمایشگاه مجازی با تمام ویژگیهای آن نمیتواند جایگزین کاملی برای نگارخانهها باشد، ولی در شرایط تعطیلی آنها، می تواند بهترین جایگزین باشد.
رییس انجمن عکاسان قم اظهار داشت: با تعطیلی نگارخانهها، نمایشگاههای عکس استان به فضای مجازی منتقل شد و به این اقدام شاهد انتشار فراگیر آثار عکاسان استان در قالب این نمایشگاه در هفتههای اخیر هستیم که با استقبال خوب عکاسان قم مواجه شدهاست.
سلیمانی ادامه داد: آثار عکاسان استان درقالب گزارشهای تصویری در ایام شیوع کرونا و ثبت وضعیت بهداشتی و تلاشهای کادر درمانی استان در راه مبارزه با این بیماری، بازتابهای زیادی در محافل هنری کشور داشتهاست.
وی اظهار داشت: انتشار تصاویر درقالب فضای مجازی که با استقبال مخاطبان نیز مواجه شده، این بستر را فراهم کردهاست که آثار عکاسان استان به صورت تجمیع شده به نمایش درآید ضمن اینکه مخاطبان استانهای دیگر نیز به سادگی به این آثار دسترسی خواهند داشت.
رییس انجمن عکاسان قم گفت: حضور طلاب جهادی برای کمک به کادر درمانی در بیمارستان ها و مراکز بهداشتی و همچنین اهمیت ثبت تلاش های کادر درمانی برای مقابله با کرونا موجب شد تا عکاسان خبری استان از همان روزهای ابتدایی در میدان حضور داشته باشند.
وی بابیان اینکه تاکنون دستکم ۲ عکاس خبری استان به کرونا مبتلا و چند تن دیگر نیز با علائم این بیماری دستبهگریبان شدهاند، ادامه داد: شاهد تولید حجم بسیار زیاد آثار تصویری و انتشار لحظهبهلحظه آن در بسترهای مختلف رسانهای و مجازی در قم هستیم که این نشان از پایکار بودن عکاسان خبری استان است.
کانون عکاسان قم در سال ۱۳۷۳ شکل گرفت و از سال ۱۳۸۱ با تغییر نام به انجمن عکاسان قم زیر نظر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم به فعالیت خود ادامه داد. این انجمن بیش از ۳۰۰ تن عضو دارد که از این تعداد بیش از ۱۰۰ تن جزو اعضای فعال این انجمن هستند.
«کرونا» ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و از جمله راههای انتقال آن عطسه، سرفه، دستدادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه میکنند، افراد علاوه بر پرهیز از دستدادن، روبوسی و حضور در مرکزهای عمومی؛ بههنگام عطسه لازم است، جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.
«ویروس کرونا»، موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر سال گذشته (۲۴ آذر ۹۸) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری بهعنوان ذاتالریه نام برده میشد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ۹۸) بهصورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا میتوانند با شماره تلفنهای ۳۶۶۲۰۰۲۳، ۳۶۶۲۰۹۹۹، ۳۶۷۰۶۰۳۰ و ۳۶۷۰۴۳۶۸ (با پیششماره ۰۲۵) تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.
همه ایرانیان میتوانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.
نظر شما