محمد خدابخشیان روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: برداشت ۳هزار و ۶۰۰ تن سیبزمینی از زمینهای کشاورزی جاسک در سال جاری هدف گذاری شده بود اما با توجه به خسارتهای سیل، تگرگ و تاثیرات بیماری کرونا، این میزان به یک هزار و ۸۰۰تن کاهش پیدا کرد.
وی بیان داشت: در صورت مساعد بودن شرایط زیست محیطی و نبود ویروس کرونا، در هر هکتار از زمینهای کشاورزی جاسک ۴۰ تن سیب زمینی برداشت میشد.
سرپرست جهادکشاورزی جاسک اظهار داشت: اکنون برداشت متوسط این محصول در این شهرستان با تاثیر از عوامل خسارتزا به ۲۰تن در هر هکتار کاهش داشته است.
خدابخشیان خاطرنشان کرد: با تلاش کشاورزان و شرکت زراعی جگین، عملیات ۱۰۰درصدی آبیاری تحت فشار، استفاده از بذرهای سالم و استاندارد، پایش چند ساله زمینهای کشاورزی، تغذیه متعادل کود و کنترل کمی و کیفی آفتها انجام شد.
جاسک در ۳۰۰کیلومتری شرق بندرعباس واقع شده که بدلیل وجود سد جگین در این شهرستان، یکی از قطبهای مهم تولید سیب زمینی هرمزگان محسوب میشود.
سیب زمینی علاوه بر ویتامینC حاوی مواد مفید دیگری مثل پتاسیم، فسفر، آهن و منیزیم است.
نظر شما