۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۸:۴۳
کد خبرنگار: 1223
کد خبر: 83792474
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

حضور پررنگ کادر فنی ایرانی در مسابقات بین‌المللی سوارکاری 

بجنورد- ایرنا- دبیرکل فدراسیون سوارکاری با اشاره به حضور فعال سوارکاران ایرانی در مسابقات جهانی و بین‌المللی، گفت: کادر فنی ایرانی نیز در بسیاری از مسابقات بین‌المللی این رشته حضور پررنگ و فعالی دارد.

محمد کاظمیان، دوشنبه‌شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به تعدد ورزش های سواره در رشته های مختلف، اظهار داشت: تاکنون دوره های مختلف مربیگری درجه ۳ به منظور تربیت نیروی متخصص برای سوارکاران علاقه‌مند برگزار شده است.
وی از آموزش به عنوان چشم اسفندیار فدراسیون یاد کرد و افزود: شمار زیادی از مربیان در این رشته فعال هستند بنابراین نیازسنجی ها بر اساس تقاضا صورت گرفته و با برگزاری هر دوره آموزشی موافقت نمی شود.
کاظمیان به برپایی ۶ کلاس ۳۰ نفره مربیگری درجه ۲ اشاره کرد و گفت: سوارکاری در شرایط حاضر با وجود تحریم ها و قرنطینه، باز هم جایگاه خاص خود را دارد.
وی با اشاره به حل مشکل قرنطینه اسب در چند سال گذشته و حضور در مسابقات، خاطرنشان کرد: از سال ۹۴ تا کنون سوارکاران کشورمان در مسابقات مختلف خارج از کشور در سطوح بین المللی و جهانی شرکت فعالی داشته اند.
دبیرکل فدراسیون سوارکاری به حضور فعال بیش از ۱۰ تن از سوارکاران کشور در رشته‌های مختلف در سطوح قهرمانی جهانی و بین المللی اشاره کرد و گفت: ورزشکاران ایران در بازیهای آسیایی و جهانی از جایگاه مطلوبی برخوردارند.
دبیرکل فدراسیون سوارکاری با تاکید بر لزوم توجه به کیفیت به جای کمیت در واردات اسب، خاطرنشان کرد: مهمترین نیاز این بخش این است که انتخاب اسب ها در رشته های مختلف ورزشی، بر اساس اصلاح نژاد آنها صورت گیرد.
وی افزود: هم اینک فدراسیون در تربیت کادر فنی بسیار فعال بوده و افراد فنی بالایی در سطوح جهانی دارد به طوری که همزمان با تربیت ورزشکار و قهرمان، کادر فنی نیز در سطوح ملی و بین المللی حضور دارد.
کاظمیان یادآور شد: برای اولین بار در تاریخ ایران، اجلاس فدراسیون سوارکاری آسیا در ایران برگزار شد و رییس فدراسیون ورزشهای المپیکی نیز از ایران بازدید داشت که طی آن قابلیت های بالای سوارکاری کشور شناسانده شد.
وی افزود: هم اینک ایران در میان ۱۵۶ کشور عضو فدراسیون جهانی، رتبه پنجم را دارد و جزو فدراسیون های پیشگام در روزآمد کردن فناوری اطلاعات است.

دبیرکل فدراسیون سوارکاری، آموزش ها را تنها نیاز برای ورود به عرصه مربیگری و داوری ندانست و گفت: در این رشته برای همه متولیان اعم از مهتر تا نعل بند و مدیر باشگاه، دوره‌های مختلف ملی و بین‌المللی تعریف شده تا بتوانیم بهترین عملکرد را داشته باشیم.
کاظمیان یادآور شد: برای تمامی استان ها از جمله خراسان شمالی نیز متناسب با قابلیت، جغرافیا و نیازهای استان برنامه‌ریزی‌هایی را داریم.
وی اظهار داشت: خراسان شمالی توان بسیاری در رشته‌های خاص دارد که می‌تواند با ایجاد میدان های اسبدوانی و برپایی  جشنواره های زیبایی با کشورهای همسایه ارتباط برقرار کرده و با به نمایش گذاشتن اسبهای اصیل ترکمن، بهترین نژاد این گونه را معرفی و تولید کند.
دبیرکل فدراسیون سوارکاری برای شرکت در مجمع عمومی هیات سوارکاری خراسان شمالی به این استان سفر کرده بود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha