رسول موسایی روز سه شنبه در گفت وگویی رسانه ای با تاکید بر اینکه شهرداری تبریز به هیچ عنوان وظیفه موزه داری ندارد، افزود: با این وجود تعدادی از موزهها با مدیریت شهرداری در اماکنی که در اختیار موزه داران قرار داده شده است، مورد بهره برداری قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه شهرداری تبریز همچنان در صدد حفظ موزه مشاغل است، یادآوری کرد: در این راستا شهرداری منطقه ۸ فرهنگی - تاریخی تبریز جلسات مختلفی با تعدادی از موزه داران، مجموعه داران و همشهریان علاقمند که این اقلام را در اختیار داشته و قصد دارند مکانی مثل موزه راه اندازی کنند، داشته و مقرر شده در آینده نزدیک ما این مجموعه را با نمایش اقلام آنان حفظ کنیم.
موسایی گفت: طی صحبتهای انجام شده با چند مجموعه دار، موزه مشاغل با اقلام متنوع تاریخی مربوط به مشاغل گوناگون همچنان به کار خود ادامه خواهد داد و آقای سرابی اقدم هم میتواند به فعالیت خود در این موزه ادامه دهد.
وی مدعی شد: اقلام موجود در موزه مشاغل تبریز متعلق به آقای سرابی اقدم است که از مدت ها پیش در صدد انتقال این مجموعه بود.
موسایی ادامه داد: احتمالا آقای سرابی اقدم درصدد فروش تعدادی از این اقلام بود و یا برنامه ای برای جابجایی این اقلام داشت که به همین خاطر جلسات متعددی نیز با وی برگزار شد.
وی با تاکید بر اینکه محل موزه مشاغل در اختیار آقای سرابی اقدم است و کماکان نیز در اختیار وی قرار دارد، افزود: به رغم این موضوع ایشان اقلام خود را از موزه خارج کرده و انتقال دادهاند.
به گزارش ایرنا، با اقدام ۲ مجموعهدار تبریز در جمع آوری مجموعههای خود از موزه بازار و مشاغل قدیمی تبریز، این مکان فرهنگی پس از چهار سال فعالیت، روز گذشته تعطیل شد.
تعطیلی «موزه مشاغل» تبریز در روز جهانی موزه، ۲۹ اردیبهشت، در حالی اتفاق افتاد که محمد علی جدید الاسلام و رضا سرابی اقدام، در گفت و گو با ایرنا، بی توجهی شهرداری به خواسته هایشان را دلیل برچیدن ناخواسته مجموعه هایشان از این موزه اعلام کردند.
موزه مشاغل تبریز ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۳۹۶ در سفر زهرا احمدی پور، معاون رییس جمهوری و رییس وقت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور، به تبریز با حضور جمعی از مقام های شهری و استانی افتتاح شد.
نظر شما