حسن آصفی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: جمعیت هلال احمر از سال ۹۰ به منظور سازماندهی هر چه بهتر نیروها درجه بندی امدادگران و نجاتگران را در دستور کار خود قرار داد.
وی اضافه کرد: این درجه بندی بر اساس شاخصهای مختلفی همچون سنوات خدمتی افراد، گذراندن دورههای آموزشی، حضور در فعالیتهای عملیاتی، مشارکت فعال در برنامهها، حضور در رقابتهای امداد و نجات استانی و کشوری و ... انجام میشود.
آصفی افزود: درجه بندیهای افراد در جمعیت هلال احمر به ترتیب امدادگر سوم، امدادگر دوم و امدادگر اول است و پس از آن با حضور در دورههای آموزشی مختلف و فراگیری مطالب تخصصی و بررسی مستندات در کمیته استانی به ترتیب به درجات نجاتگر سومی، نجاتگر دومی و نجاتگر یکمی نائل میشوند.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان قزوین خاطرنشان کرد: از این مرحله به بعد بررسی درجات به صورت کشوری انجام میشود که پس از طی مدت زمان حداقل یک سال، کسب امتیاز لازم و بهره مندی از دورههای آموزشی مختلف و با انجام آزمون های عملی و آمادگی جسمانی به درجه ایثار می رسند که بالاترین درجه در جمعیت هلال احمر است.
وی اضافه کرد: در سال جاری ۲۶ نجاتگر را به هشتمین دوره آزمون کسب درجه ایثار ویژه نجاتگران سراسر کشور در استان اراک اعزام کردیم که از این تعداد ۶ نفر به درجه ایثار نایل آمدند و ۲ نفر نیز به صورت مشروط پذیرفته شدند.
این مسوول با اشاره به مواد آزمون کسب درجه ایثار، گفت: این آزمون شامل ۲ بخش آمادگی جسمانی و فعالیتهای تخصصی و مهارتی امدادگران است و نجاتگران باید در موادی چون امداد و نجات در سیلاب، آوار، کوهستان و جاده با هم رقابت کنند.
بیش از یک هزار و ۳۰۰ امدادگر در ۱۵ پایگاههای امداد و نجات استان فعالیت دارند.
قزوین – ایرنا – مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان قزوین گفت: در سالهای اخیر ۵۰ نجاتگر مرد و زن استان موفق به کسب گواهینامه ایثار شدند که بالاترین درجه امدادی در هلال احمر است.
نظر شما