فردا، آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره تجربیات انجمن‌های علمی وزارت بهداشت

تهران- ایرنا- مهلت ارسال آثار به جشنواره «ارایه تجربیات برتر کانون‌های فرهنگی و انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور» فردا - چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت‌ ماه - پایان می‌یابد.

به گزارش روز سه شنبه معاونت فرهنگی - دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با توجه به استقبال دانشجویان نسبت به شرکت در جشنواره  ارایه تجربیات برتر کانون‌های فرهنگی و انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و انگیزه برای ارسال آثارشان به این رویداد بزرگ فرهنگی مهلت ارسال آثار به این جشنواره که پیش از این تا ۱۲ اردیبهشت ماه بود تا ۳۱ اردیبهشت تمدید شد و شرکت‌کنندگان متقاضی در این جشنواره می‌توانند آثار خود را تا فردا ارسال کنند.

این تمدید مهلت جشنواره، به دلیل استقبال و تقاضای زیاد از سوی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و دانشجویان مبنی بر ایجاد مهلت بیشتر برای ارسال آثار بود و بنابراین این مهلت فقط تا ۳۱ اردیبهشت ماه تمدید شد و دانشجویان می‌توانند تجربیات و آثار خود را تا این تاریخ ارسال کنند تا داوری‌های مرحله نخست این جشنوراه از اول خرداد ماه آغاز شود.

هر نهاد دانشجویی (انجمن علمی- کانون فرهنگی) حداکثر می‌تواند دو فعالیت را برای این رقابت ارسال کند. سپس با شرکت کنندگانی که تجربه‌شان در دور اول داوری انتخاب شود، تماس گرفته خواهد شد تا در دور دوم داوری ویدئوی تجربه برترشان را در قالب TED Talk برای دبیرخانه ارسال کنند.

جشنواره  ارایه تجربیات برتر کانون‌های فرهنگی و انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور با هدف انگیزه بخشی به فعالیت‌های فرهنگی و معرفی نمونه‌های برتر به صورت مجازی برگزار می‌شود.

 با توجه به وضعیت کنونی کشور و اهمیت بالای انجام فعالیت‌های فرهنگی به صورت مجازی، معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت اقدام به برگزاری و فراخوان جشنواره «ارائه تجربیات برتر کانون‌های فرهنگی و انجمن‌های علمی دانشجویی» کرده است و نهادهای دانشجویی می‌توانند  بهترین تجربیات خود را در قالب فرم ضمیمه به آدرس پست الکترونیکی ted.chex@behdasht.gov.ir ارسال کنند.
دانشجویان می‌توانند فرم ضمیمه و کلیه اخبار مربوط به این مسابقه را از طریق معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور و کانال‌های اطلاع رسانی در فضای مجازی و سایت مفدا دریافت کنند.
همچنین از آثار برتر با اهدای جوایزی تقدیر می شود.

آثار ارسالی براساس ۱۳ شاخص ذیل ارزیابی می شود:
۱- نهادهای مشارکت کننده در برنامه (داخل و خارج دانشگاه)
۲- محدوده اجرای برنامه (دانشگاه؛ شهر؛ استان؛ کشور)
۳- میزان جذب حمایت مالی و تسهیلات (داخل و خارج از دانشگاه)
۴- مخاطب برنامه (دانشجویان دانشکده، عموم دانشجویان، مردم)
۵- تعداد نفرات تیم اجرایی و مجموع نفر ساعت طراحی و اجرای برنامه
۶- تعداد خدمات گیرندگان از برنامه(بهره مندان)
۷- ایده‌های نو و تازه به‌کار رفته در برنامه (حداکثر در سه خط)
۸- نحوه مستندسازی فعالیت (آیا نتایج برنامه بصورت کتاب، بروشور، مقاله و یا مستند قابل استفاده دیگران در آمده است؟)
۹- روش اطلاع‌رسانی، تبلیغات و پوشش خبری و استفاده بدیع از فضای مجازی
۱۰- چشم‌انداز ادامه برنامه
۱۱- نحوه ارزیابی اثربخشی برنامه (آیا بعد از برنامه، ارزیابی برنامه توسط اعضای انجمن/ کانون انجام شده است؟ روش ارزیابی و نتایج آن چیست؟)
۱۲- نحوه نیازسنجی قبل از اجرای برنامه
۱۳- نیازهایی که این برنامه از جامعه هدف برآورده کرده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha