۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۳۱
کد خبر: 83793593
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

سازمان اوقاف فرآیند علمی G.I.S را در ۲۵ استان اجرا کرده است

تهران- ایرنا- مدیرکل نظارت فنی بر اماکن مذهبی و موقوفات سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به اینکه سازمان اوقاف تاکنون فرآیند علمی پروژه G.I.S (سامانه اطلاعات مکانی) را در ۲۵ استان اجرا کرده است، گفت: اطلاعات ۴۰ درصد از رقبات با دقت یک بیست‌وپنج هزارم جمع‌آوری و بارگذاری شده است.

به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه، محمدجواد ابوالحسینی، درباره استفاده از GIS توسط سازمان اوقاف و امور خیریه اظهار کرد: سازمان اوقاف تاکنون فرآیند علمی پروژه GIS را در ۲۵ استان اجرا کرده است.

وی تاکید کرد: اطلاعات بیش از ۱۰ درصد از رقبات با دقت یک دو هزارم و ۴۰ درصد از رقبات با دقت یک بیست‌وپنج هزارم جمع‌آوری و بارگذاری شده است.

مدیرکل نظارت فنی بر اماکن مذهبی و موقوفات با اشاره به اینکه اطلاعات رقبات و بقاع‌متبرکه در سامانه سازمان اوقاف، براساس مختصات جغرافیایی نبود، گفت: GIS اطلاعات را براساس مختصات جغرافیایی مشخص می‌کند و این یعنی هر اطلاعات توصیفی که در سازمان وجود داشته باشد، به یک نقطه مکانی متصل می‌شود.

ابوالحسینی با بیان اینکه GIS باعث کاهش خطاها در آمار، اطلاعات و در نتیجه برنامه‌ریزی‌ها می‌شود، یادآور شد: تجزیه و تحلیل اطلاعات با توجه به موقعیت مکانی، کمک زیادی به برنامه‌ریزی‌ها می‌کند.

گفتنی است، سامانه اطلاعات مکانی یا (GIS Geographic Information System) با هدف جمع‌آوری، ذخیره‌سازی، بازیابی، تجزیه و تحلیل و ارائه اطلاعات مکانی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

با بهره‌گیری از GIS، می‌توان اطلاعات جمع‌آوری شده را به‌صورت لایه لایه تهیه کرد و پس از تفیک و کنترل داده‌ها، تمامی اطلاعات توصیفی و مکانی مورد نیاز وارد سیستم ‌شود.
 چاپ کتاب «از فیضیه تا الرشید» توسط شرکت چاپ و انتشارات

کتاب از فیضیه تا الرشید با موضوع خاطرات آزاده حجت الاسلام و المسلمین محمد حسن جمشیدی از دوران اسارت در اردوگاه‌های بعثی عراق از سوی شرکت چاپ و انتشارات وابسته به سازمان اوقاف و امور خیریه چاپ و روانه بازار کتاب شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه، این کتاب که در زمره تاریخ شفاهی انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و دوران اسارت در اردوگاه‌های متعدد رژیم عراق به‌شمار می‌رود، به خاطرات و اسناد زندگی، مبارزه و اسارت حجت‌الاسلام و المسلمین محمد حسن جمشیدی اختصاص دارد که پس از هشت سال اسارت در عراق تدوین شده است.

حجت‌الاسلام و المسلمین جمشیدی، معروف به شیخ الاسرای مازندران که در خانواده ای مذهبی در سال ۱۳۲۰ و در شهر ساری به دنیا آمد، در سن ۱۷ سالگی به حوزه علمیه قم رفت و تحصیلات حوزوی خود را در فیضیه آغاز کرد.

در حوزه علمیه نزد استادان و مراجعی چون امام خمینی(ره)، آیت‌الله مشکینی، آیت‌الله خزعلی، آیت‌الله صالحی مازندرانی، ضیخ علی اکبر تربتی، استاد فشارکی و ... طلبگی کرد و با آغاز نهضت انقلاب اسلامی در سال ۱۳۴۲ به سلک مبارزان پیوست و تا پیروزی انقلاب بارها توسط ساواک تحت تعقیب قرار گرفته است.

با پیروزی انقلاب اسلامی به عضویت در نهادهای انقلابی و از جمله سپاه پاسداران درآمده و با آغاز جنگ به جمع رزمندگان پیوست.

۲۴ اردبیهشت سال ۱۳۶۱ در عملیات بیت‌المقدس به اسارت نیروهای دشمن درآمد و در طول ۸ سال اسارت، در کنار حجت الاسلام و المسلمین ابوترابی در چندین اردوگاه روزگار اسارت را پشت سر گذاشت و همزمان با بازگشت آزادگان به کشور، به میهن اسلامی بازگشت.

اردوگاه‌های موصل، الانبار(مکپ ۸ یا عنبر) و تکریت ۵ از جمله اماکنی بود که به عنوان اسیر در این اردوگاه‌ها، ۸ سال اسارت خود را پشت سر گذاشت و این کتاب خاطرات کامل این دوران است.

این مجموعه که با همکاری بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس مازندران از سوی سد حسین ولی‌ پور رزمی گردآوری شده است را انتشارات پیام آزادگان رونه بازار کتاب کرده است.

از فیضیه تا الرشید که در۶۳۰ صفحه تدوین شده با دو جلد شومیز و گالینگور(جلد سخت) ارائه شده و شرکت چاپ و انتشارات در قطع رقعی چاپ و ارائه کرده است.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha