پیروزی‌های چشمگیر جبهه مقاومت در سایه پنج ویژگی

تهران- ایرنا- استاد حوزه علمیه قم با بیان شاخص‌های رزمندگان جبهه مقاومت در قرآن گفت: کسانی که این ویژگی ها را داشته باشند، می‌توانند پیروزی‌های چشمیگری را به جامعه ایمانی تقدیم کنند.

حجت الاسلام محمد حاجی ابوالقاسم دولابی به خبرنگار معارف ایرنا گفت: در آیه ۲۹ سوره فتح آمده است محمد رسول الله و الذین معه اشداء علی الکفار رحماء بینهم، یعنی حضرت محمد (ص) پیامبر خداست و کسانی که با او هستند، بر کفار سختگیر و در میان خود مهربان هستند و در ادامه به ویژگی های مومنان بر اساس تورات و انجیل اشاره شده است.

وی افزود: خدا در این آیه به پنج ویژگی مهم رزمندگان مقاومت بر اساس تعالیم تورات اشاره می کند. اول این که در برابر کفار با صلابت و قاطعیت می ایستند و در برابر کسانی که حقوق مسلمانان را تضییع می کنند، هیچ گونه سهل انگاری ندارند. امروز نیز ما وظیفه داریم در برابر رژیم غاصب صهیونیستی بایستیم که ایستادگی در برابر رژیم اسراییل و آمریکای جنایتکار عمل به این آیه است.

نماینده مردم زنجان در مجلس خبرگان ادامه داد: مهربانی با اهل ایمان به عنوان دومین ویژگی آمده است و امروز جلوه های زیبایی را از همدلی در رزمایش مواسات و کمک مومنانه شاهد هستیم.  مومنانی که به فکر یکدیگر هستند و از این راه به تقویت جبهه مقاومت می پردازند، مصداق رحماء بینهم هستند.

وی افزود: سومین ویژگی عبادت دائمی و تسلیم در برابر فرمان خداست. خضوع در برابر خدا و جلوه های بارز آن که رکوع و سجود باشد از اصلی ترین ویژگی های رزمندگان جبهه مقاومت است. جبهه های ما در هشت سال دفاع مقدس خاطرات مناجات های شبانه رزمندگان را از یاد نبرده است و مناطق جنوب و غرب کشور یادآور عبادت ها و مناجات رزمندگان جبهه مقاومت است.

حاجی ابوالقاسم اضافه کرد: چهارمین خصوصیت عبارت است از نیت پاک و خالصانه. بنا بر این رزمندگان جبهه مقاومت هیچ توقعی از مردم حتی برای تشکر ندارند. آنها پیرو خاندانی هستند که طبق آیه هشتم سوره انسان در اوج گرسنگی غذای خود را به نیازمندان می دهند و به دنبال لطف و رضایت پروردگار هستند.

به گفته این حافظ قرآن، سیمای مومنانه به عنوان پنجمین ویژگی بیان شده است. رزمندگان جبهه مقاومت ظاهری دارند که از آن ظاهر نور هدایت مشخص است.

وی ادامه داد: خدا به ویژگی های جبهه مقاومت در انجیل نیز اشاره کرده و مثال آنان و یاران رهبران الهی را همانند زراعتی می داند که آن زراعت، جوانه خود را بیرون می آورد و با تقویت آن جوانه، روی پای خود ایستاده و رشد می کند و پربرکت می شود. این رشد زراعت باعث شگفتی و تعجب کشاورزان می شود.

حاجی ابوالقاسم افزود: همه این ویژگی ها برای به خشم آوردن کفار است. یعنی خدا به وسیله این رزمندگان که نشاط وپویایی و رویش دارند، دشمنان را به خشم می آورد و این موضوع امروز نیز مصداق دارد به گونه ای که رهبر انقلاب فرمود گاهی اعتراض می کنند که این اقدام شما مایه خشم دشمن  می شود، اتفاقا قرآن می فرماید لیغیظ بهم الکفار یعنی اقداماتی که مایه خشم کفار می شود، مورد تایید قرآن است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha