به گزارش ایرنا، یکی از برنامه های این کشور برای پیشی گرفتن از آمریکا در عرصه فناوری و علوم و فنون سرمایه گذاری یک هزار و ۴۰۰ میلیارد دلاری در این بخش است.
این سرمایه گذاری براساس گزارش های موجود که در اختیار کنگره ملی چین قرار گرفته است زمینه های مختلفی از شبکه های اینترنتی پرسرعت تا هوش مصنوعی را در برمی گیرد.
بسیاری بر این باورند که هدف چین ربودن گوی سبقت در بخش فناوری از آمریکا است و اینکه بتدریج وابستگی خود را به علوم و فنون پیشرفته خارجی کاهش دهد.
در مجموع قرار است یک بودجه کلان یک هزار و ۴۰۰ میلیارد دلاری تحت حمایت "شی جین پینگ" رییس جمهوری خلق چین از هم اکنون تا سال ۲۰۲۵ میلادی برای توسعه فناوری، علوم و فنون، توسعه زیرساخت های مخابراتی و ارتباطی روستایی و شهری و ساخت دوربین ها و سخت افزارهای هوش مصنوعی اختصاص یابد.
از آنجا که آمریکا محدودیت های بسیار زیادی برای فعالیت های شرکت های چینی در نظر گرفته است و می کوشد دست این شرکت ها را از بازار و فناوری پیشرفته کوتاه کند، چین در تلاش متقابل می خواهد شرکت های پیشرو این کشور خود به بزرگترین دارندگان فناوری های پیشرفته تبدیل شوند.
این البته بخشی از سیاست بزرگ چین برای ساخت چین در سال ۲۰۲۵ میلادی است که شعار آن بارها باعث نگرانی سیاستمداران آمریکایی شده است و کوشش فراوانی از سوی آنها برای متوقف کردن چین آغاز شده است.
چین از کشورهای پیشرو در حوزه فناوری است و سال های گذشته در همه زمینه ها از جمله هوافضا، خودروهای خودران، رباتیک، اینترنت اشیا و سایر حوزه ها نواوری های زیادی در این کشور ایجاد شده است.
این کشور در همین راستا چندین نمایشگاه مهم ملی و بین المللی در دستور کار دارد که نمایشگاه بینالمللی انرژیهای نو و خودروهای هوشمند متصل به شبکه، نمایشگاه بینالمللی واردات شانگهای، نمایشگاه فناوریهای پیشرفته و سطح بالای چین و نمایشگاه هوایی جوهای چین که همگی در نوامبر برگزار خواهند شد.
نظر شما