به گزارش ایرنا شینهوا روز شنبه در گزارش خود آورده است واکنش ایمنی بسیار قوی این واکسن نشان دهنده این است که تلاش ها برای ساخت واکسنی که بتواند کرونا را درمان کند ، در حال نتیجه دادن است.
محققان دانشگاه های فودان و جیاتونگ در شرق چین در تحقیقات خود پس از آزمایش واکسن به این نتیجه رسیده اند که پادتن ها و پروتئین های سلولی بسیار قوی در بدن حیوانات ایجاد شده است که ایمنی آنها را ارتقا می دهد.
در واقع این ساختار پروتیینی سلولی است که به بدن حیوانات امکان می دهد تا ویروس کرونا را هدف قرار داده و اجازه ندهد تا سیستم ایمنی بدن را ضعیف کرده و از کار بیندازد.
در روز ۱۵ می (۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸) دانشمندان چینی دوزی از این واکسن را به بدن موش ها تزریق کردند و حالا پس از چندین روز انتظار به این نتیجه رسیده اند که بدون موش بتدریج شروع به «تولید پادتن» کرده است.
این واکسن «شاکو واک» و یا واکسن «شاکو» نام دارد و محققان چینی نتایج آزمایش را بسیار مطلوب و مثبت ارزیابی کرده و ابراز امیدواری کرده اند که به درمان بیماری کرونا نزدیک شوند.
"چایویوجیان" از دست اندرکاران ساخت واکسن می گوید که ما باید مطالعات کلینیکی بیشتری انجام دهیم و نزدیک به سه تا ۴ ماه زمان دیگر نیاز است تا بتوان واکسن را روی انسان آزمایش کرد.
گزارش ها حاکی است این واکسن روی ۱۰۸ انسان ازمایش شده است.
نظر شما