وضعیت سلامت نخستین سم شناس دارویی ایران مخاطره آمیز است

دزفول-ایرنا- متخصص طب اورژانس و داماد پروفسور هیبت الله کلانتری نخستین سم شناس دارویی ایران گفت: وضعیت پروفسور کلانتری بسیار مخاطره‌آمیز و شدت سکته مغزی وی بسیار قابل توجه است.

حسن معتمد شنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه پروفسور کلانتری حدود ساعت ۲۲ سه شنبه شب ۳۰ اردیبهشت‌ماه در زادگاهش گتوند دچار سکته مغزی شد، افزود: پروفسور بلافاصله پس از سکته مغزی ابتدا به بیمارستان ۳۲ تختخوابی کارون گتوند، سپس بیمارستان خاتم الانبیا شوشتر و درنهایت برای ادامه درمان به بیمارستان گلستان اهواز منتقل شد.

وی گفت: پروفسور هیبت الله کلانتری هم اکنون در بخش ICU  جراحی اعصاب بیمارستان گلستان اهواز بستری و دکتر پویان علیزاده جراح مغز و اعصاب پزشک معالج وی است.

داماد پروفسور کلانتری افزود: از دکتر امیدوار رضایی برای پیگیری سلامتی کلانتری مشورت گرفته شده و حدود ۹ جراح اعصاب و متخصص مغز و اعصاب و دیگر متخصصان درخصوص این موضوع نظر دادند که در حال حاضر پروفسور کلانتری با توجه به وضعیت جسمی از انتقال به دیگر مراکز درمانی هیچ سودی نمی‌برد لذا با توجه به اینکه تمام خدمات درمانی در بیمارستان گلستان امکان پذیر است برنامه‌ای برای انتقال وی نداریم.

وی درخصوص علت سکته مغزی پروفسور کلانتری گفت: عوامل مختلفی مثل دیابت، فشار خون، سن، سابقه ارثی و خانواده ممکن است در سکته مغزی وی نقش داشته باشند.

به گزارش ایرنا، پروفسور هیبت الله کلانتری از مشاهیر و نخبگان علمی کشور و رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از قدیمی‌ترین دانشکده‌های داروسازی ایران در سال  ۱۳۳۵ در شهرستان گتوند متولد شد؛ وی دکترای سم شناسی دارویی و استاد دانشگاه جندی شاپور اهواز است.

پروفسور کلانتری در سال ۱۳۵۴ در رشته طبیعی فارغ التحصیل شد؛ در سال ۱۳۵۶ در امتحان اعزام به خارج پذیرفته و برای تحصیل در رشته داروسازی راهی دانشگاه هندوستان شد.

او در سال ۱۳۶۱ در دانشگاه بمبئی دوره پی اچ دی داروسازی را گذراند و در سال ۱۳۶۲ بورسیه دانشگاه کره جنوبی شد.

این نخبه علمی کشور در سال ۱۳۶۸ به ایران بازگشت و به عنوان نخستین سم شناس دارویی ایران به استخدام دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی اهواز درآمد.

تالیف کتاب سم شناسی نوین، ارائه بیش از ۷۰ مقاله و خلاصه مقاله در مجلات داخلی و بین المللی و چندین مقاله خارجی از تالیفات و حاصل تحقیقات پروفسور کلانتری در مرکز تحقیقات سم شناسی و آزمایشگاه دانشگاه انگلستان می‌باشند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha