روحانی: سبک زندگی را برای مقابله دائمی با بیماری کرونا تعریف کنیم

تهران- ایرنا- رییس جمهوری گفت: بر اساس گزارش‌هایی که از وضعیت شیوع بیماری در کشور و حتی دنیا داده می‌شود، همه باید نسبت به زندگی با ویروس کرونا آماده باشند و سبک زندگی را به نوعی برای مقابله دائمی با این بیماری تعریف کنیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز پنجشنبه در جلسه روسای کمیته‌های تخصصی مقابله با کرونا، با بیان اینکه نباید این بیماری موجب ضرر و زیان دائمی به زندگی مردم شود، گفت: باید تلاش کنیم با پروتکل‌های بهداشتی تعریف شده نه تنها محدودیت‌ها به تدریج برداشته شود، بلکه گشایش‌ها به گونه‌ای باشد که به مسیر طبیعی زندگی برگردیم.

رییس جمهوری افزود: این وضعیت بدان معنا است که به مردم آموزش داده خواهد شد که چگونه و با چه شرایطی می‌توانند هم در روند زندگی، شرایط عادی ایجاد کنند و هم سلامت خود را در برابر این بیماری حفظ کنند.

روحانی خاطر نشان کرد: ما باید در آینده مردم را برای زندگی عادی همراه و همزمان مقابله با بیماری کووید ۱۹ و ویروس کرونا آماده کرده و آموزش دهیم.

رییس جمهوری با تأکید بر اینکه مردم ما باید بدانند رونق و بازگشت به وضعیت روشن اقتصادی و گردش چرخ اقتصاد کشور، ارتباط تام و کاملی با میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی دارد، اظهار داشت: حتی امروز که به شرایط قبلی تبادلات تجاری با کشورها بازگشته‌ایم، در سایه تعریف پروتکل‌های بهداشتی و رعایت آن از طرف ما و کشورهای دیگر است.

روحانی ادامه داد: امروز محدودیت‌ها به صورت گام به گام و تدریجی برداشته شده و می‌شود و اصل رعایت دقیق و سخت پروتکل‌های بهداشتی، جایگزین محدودیت‌ها خواهد شد.

رییس جمهوری با بیان اینکه کرونا هنوز تمام نشده، گفت: خوشبختانه روند مقابله با بیماری در کشور قابل قبول است و این در پرتو تلاش کادر درمانی و سایر مسئولان در کمیته‌های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا و البته همراهی و همکاری مردم با مصوبات و دستورالعمل‌ها بوده است.

روحانی با بیان اینکه تا زمان کشف واکسن کرونا، باید با دستورالعمل‌های بهداشتی مرتبط با این بیماری خودمان را واکسینه کنیم، گفت: کمیته‌های تخصصی ستاد ملی کرونا در همه شئون زندگی فردی و اجتماعی مردم برنامه‌هایی را آماده کردند که تا زمانی که کرونا برای همیشه از بین برود با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی ویروس را مهار کنیم.

رییس جمهوری با بیان اینکه برای اصناف و کارگاه‌های مختلف باید پروتکل‌های بهداشتی بلندمدت ابلاغ و شیوه‌های مراقبت و نظارت تعریف شود، گفت:‌ به عنوان نمونه اگر کمیته سلامت ستاد ملی مقابله با کرونا به این نتیجه رسید که استفاده از ماسک در محیط‌هایی باید الزامی شود، باید آموزش‌های لازم و آگاهی‌های ضروری به مردم داده شود و در عین حال با توجه به تلاش‌هایی که برای تولید ماسک مورد نیاز انجام شده توزیع آن هم به سادگی انجام و به راحتی در دسترس مردم باشد.

روحانی خاطر نشان کرد: این آگاهی‌بخشی و اطلاع‌رسانی و نهادینه کردن رعایت دستورالعمل‌ها تا فصل پاییز که براساس پیش‌بینی‌های سازمان‌های جهانی و متخصصان داخلی حکایت از یک شرایط خاص برای توأم شدن آنفلوآنزا و کرونا دارد باید ادامه داشته باشد و مردم آمادگی لازم را پیدا کنند که انشاء الله درگیر شرایط سخت و ایجاد و اعمال محدودیت‌های دوباره نشویم.

رییس جمهوری تأکید کرد: ضروری است که کمیته‌های تخصصی برای همزیستی مردم با کرونا با حفظ اولویت‌ها و در نظر گرفتن گروه‌های هدف، اقدامات مؤثر و نظارت دقیق برای رعایت پروتکل‌ها و خدمات اجرایی و برای جریان و مسیر طبیعی زندگی مردم بدون مشکل خاص و محدودیت‌ها، برنامه‌ریزی کنند.

روحانی در ادامه تصریح کرد: موضوع رفت و آمد و حمل و نقل درون‌شهری و رعایت طرح ترافیک در شهرهای بزرگ به ویژه تهران با هماهنگی‌هایی که میان شهرداری تهران و مسئولان درمانی کشور انجام گرفته مقرر شد با تصویب مصوبه‌ای در ستاد ملی مقابله با کرونا طرح ترافیک با تجهیز ناوگان شهری به امکانات بهداشتی و الزام رعایت دستورالعمل‌ها اجرا شود.

رییس جمهوری ادامه داد: کمیته امنیتی و اجتماعی نیز با بررسی‌های انجام شده در خصوص بازگشایی مساجد با توجه به تجربه موفق برگزاری شب‌های قدر و نماز عید فطر با رعایت پروتکل‌های بهداشتی مصوبه افزایش ساعت کار پاساژها آماده کرده است که پس از بررسی در جلسه روز شنبه ستاد ملی تصویب و اعلام خواهد شد.

به گزارش ایرنا، چهار طرح ‌زیرساختی حوزه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به ارزش دو هزار و ۲۸۰ میلیارد تومان روز پنج‌شنبه با دستور حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهور رونمایی و به بهره‌برداری رسید.

مرکز داده اقماری شماره یک شبکه ملی اطلاعات به منظور تحقق اهداف سند شبکه ملی اطلاعات در تهران، پروژه‌ زیرساخت ابری شبکه ملی اطلاعات در استان‌های آذربایجان شرقی، تهران، خراسان رضوی و فارس با هدف ایجاد خودکفایی در خدمات ابری و افزایش تاب‌آوری تولیدکنندگان محتوای داخلی در برابر تحریم‌های ظالمانه، طرح حمایت از کسب و کارهای دیجیتالی آسیب‌دیده از ویروس کرونا در سطح کشور با هدف رفع موانع رشد شرکت‌های استارت‌آپی و طرح «انتخاب هر ایرانی، یک تلویزیون اینترنتی» در سطح کشور با هدف رونق اقتصاد بخش تولید محتوای فرهنگ ایرانی و فعالان هنری، ۴ طرحی بود که با دستور رییس جمهوری به بهره‌برداری رسید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha