بهزاد امیری روز جمعه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تغذیه سالم یکی از ابعاد زندگی سالم بوده و مصرف آبزیان شاخص مهمی برای سلامت هر جامعه است.
وی افزود: سازمان جهانی بهداشت با توجه به تأثیر مهمی که آبزیان بر سلامت انسان و پیشگیری از بروز بیماریها دارند مصرف ۲ بار ماهی در هفته را توصیه میکند.
سرپرست گروه پایش صنایع شیلاتی و توسعه بازار آبزیان شیلات سیستان وبلوچستان با بیان اینکه مصرف آبزیان شاخص مهمی برای سلامت هر جامعه است، خاطرنشان کرد: به آن دسته از شهروندانی که نگرانی و حساسیت بالایی در این زمینه دارند پیشنهاد میشود از محصولات بسته بندی شده و کنسروی که توسط واحدهای صنایع شیلاتی با بهترین کیفیت تولید و به بازار کشور عرضه میشوند استفاده کنند.
وی ادامه داد: با توجه به پروتکلهای بهداشتی که با همکاری سازمان دامپزشکی، وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو برای توزیع و عرضه محصولات تازه خام دامی ارائه شده مردم میتوانند محصولات شیلاتی را کامل پخته و به راحتی مصرف کنند.
امیری یکی از مهمترین اصول برای پیشگیری از ابتلا به کرونا را تقویت سیستم ایمنی بدن بیان کرد و افزود: محصولات شیلاتی سرشار از ویتامین D، سلنیوم و منبع غنی امگا ۳ از مواد موثر برای تقویت سیستم ایمنی بدن هستند که میتواند در شرایط کرونایی موثر باشد.
نظر شما