حامد قربانی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طرح ساخت فرودگاه گناباد از سال ۷۲ آغاز شده و تا سال ۹۷ تنها ۱۲ درصد پیشرفت داشت که در خور توجه نبود.
وی ادامه داد: مراحل اجرای این طرح از سال ۹۷ با جدیت بیشتری پیگیری شد و بنا بر اعلام رسمی شرکت فرودگاههای کشور، در حال حاضر این طرح ۷۵.۲ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و بیش از ۶۳ درصد در حدود دو سال اخیر محقق شد.
فرماندار گناباد یکی از معضلات اصلی احداث فرودگاه این شهرستان را ساخت راه دسترسی آن ذکر کرد و گفت: با جلب رضایت مالکان و پرداخت حق و حقوق آن با مشارکتهای مردمی، این راه بازگشایی شد و مراحل نخست و زیرسازی آن شامل خاک ریزی، بارریزی و کوبش انجام شده است و برای ادامه روند کار و آسفالت، به پیمانکار مربوطه واگذار شد.
قربانی افزود: ساختمان حفاظت پرواز فرودگاه گناباد صد در صد تکمیل شده و در حال حاضر تنها مشکل باقی مانده، دیوار کشی حصار دور فرودگاه است که این مورد نیز توسط شرکت فرودگاههای کشور در حال پیگیری است.
وی ادامه داد: تاکنون ۲۵۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات دولتی برای ساخت طرح فرودگاه گناباد هزینه شده است.
فرماندار گناباد گفت: یکی از اهداف مهم ساخت فرودگاه گناباد، علاوه بر سایر مقاصد اقتصادی، بحث گردشگری و دسترسی آسان گردشگران و مسافران به شهر گناباد به عنوان یکی از مقاصد مهم گردشگری است.
قربانی افزود: علاوه بر شهروندان گنابادی، شهروندان شهرستانهای اطراف از جمله بجستان، فردوس، سرایان، خواف، رشتخوار، فردوس، قاین و تربتحیدریه نیز میتوانند از ظرفیت این فرودگاه استفاده کنند.
وی ادامه داد: امسال در تلاش هستیم که با راهاندازی فرودگاه گناباد به زودی شاهد نشستن نخستین پرواز در آن باشیم.
با راهاندازی فرودگاه گناباد، این شهر بعد از مشهد و سبزوار، سومین شهر استان خراسان رضوی خواهد بود که به فرودگاه فعال مجهز میشود.
مرکز شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
نظر شما