علی اصغر محمدی روز جمعه افزود : کشاورزان هر چه سریعتر نسبت به سم پاشی مزارع گندم اقدام نمایند.
مدیر جهاد کشاورزی میامی ادامه داد : مبارزه با زنگ سن غلات به صورت اصولی پیگیری شود ، کشاورزان می توانند درصورت هرگونه مشکل به کارشناسان جهاد کشاورزی مراجعه کنند.
محمدی تصریح کرد: ۲۳هزار و۲۲۰هکتار از مزارع شهرستان میامی زیر کشت پاییزه گندم ،جو آبی و دیم رفته است.
وی افزود : امسال ۲هزار و ۴۰۰هکتار جو آبی و سه هزار و ۹۷۰هکتار بصورت دیم کشت شده است.
مدیر جهاد کشاورزی میامی با اشاره به اهمیت کشت گندم و خرید تضمینی آن از سوی دولت ، تصریح کرد : یکی از سیاست های اصلی جهاد کشاورزی این است که میزان تولید را در واحد سطح افزایش دهد.
محمدی با بیان اینکه کشت گندم در این شهرستان بیشتر بصورت مکانیزه انجام می گیرد، افزود: برداشت این محصول از اواخر خرداد آغاز خواهد شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی تصریح کرد : نحوه برداشت و کنترل ضایعات بصورت تمام وقت توسط ناظران و کارشناسان جهاد کشاورزی انجام خواهدشد.
گندم ، جو ، آفتابگردان، انواع حبوبات ، زردآلو و دیگر محصولات باغی مهمترین محصولات کشاورزی میامی را تشکیل می دهد.
پارسال ۴۸ هزار تن گندم در شهرستان میامی تولید شد که ۵۰ درصد تولید استان را به خود اختصاص داد.
شهرستان میامی به خاطر آب و هوای مناسب و بارشهای جوی مطلوب، قطب کشاورزی استان سمنان بوده و در تولید چند محصول مانند چغندر قند، گندم و آفتابگردان دیم مقام اول را دارد.
در این شهرستان ۶۹ هزار و ۷۵۵ هکتار زمین کشاورزی و باغی وجود دارد، هر سال ۳۵ هزار هکتار زیر کشت انواع محصولات دیم وآبی میرود.
سطح باغهای این شهرستان سه هزار و ۵۸۲ هکتار بوده و انواع محصولات باغی مانند پسته، زردآلو، سیب، انگور و دیگرمحصولات تولید میشود.
میامی با ۲ بخش مرکزی و کالپوش و ۴۰ روستا حدود ۴۰ هزار تن جمعیت دارد که ۸۸ درصد آن ها در روستاها به کشاورزی ، باغداری و دامداری اشتغال دارند.
نظر شما