دانیال اسفندیاری روز شنبه در جلسه کمیته امنیت غذا و تغذیه و حمایت تغذیهای گروههای آسیب پذیر این شهرستان افزود: کمیته امداد و بهزیستی و خیران با توجه به آمار ارائه شده شبکه بهداشت و درمان و مخاطرات و آسیبهای ناشی از دو گروه آسیب پذیر، آنان را تحت حمایت قرار دهند.
وی اظهار داشت: با توجه به برنامههای شبکه بهداشت و درمان برای گروه زنان باردار و کودکان، آمار اعلامی آن اداره به عنوان یک مرجع تلقی شده و مورد اعتماد است.
اسفندیاری گفت: برای توزیع عادلانه کمکهای خیران به آمار شبکه بهداشت و درمان رجوع شود.
معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی فرمانداری گناوه از رئیس کمیته امداد گناوه برای تحت پوشش قرار دادن ۳۰ کودک و ۱۱ زن باردار که نیاز فوری به دریافت حمایتهای تغذیه ای داشتند تقدیر کرد و از بهزیستی و سایر موسسههای خیریه خواست بقیه گروههای نیازمند را که شناسایی شدند تحت حمایت خود قرار دهند.
رئیس شبکه بهداشت ودرمان گناوه گفت: شیوع بیماری کرونا در کشور بسیاری از کسب و کارهای کوچک را تحت شعاع قرار داد و باعث تعطیلی و بیکاری تعداد زیادی از ساکنان این شهرستان شد.
محمد بازیاری افزود: زنان باردار و کودکان در همه بحرانها بیشترین آسیب را میبیند و نیازمند توجه خاص هستند و باید به سلامت و تغذیه سالم این دو گروه توجه ویژه شود.
وی گفت: شهرستان گناوه ۲۵۷ کودک دچار اختلال رشد دارد و نیازمند حمایت تغذیهای است که از این مجموع ۲۰۸ کودک تحت پوشش کمیته امداد گناوه و ریگ سبد غذایی دریافت میکنند اما ۴۹ کودک دیگر تحت پوشش هیچ نهاد یا موسسه حمایتی نیستند.
وی تاکید کرد: ۳۰ کودک ازمجموع ۴۹ کودک دچار بحران تغذیهای شدید هستند و در صورت دریافت نکردن کمک از نهادهای حمایتی آسیب جدی خواهند دید.
رئیس شبکه بهداشت و درمان گناوه افزود: در این شهرستان ۶۰ مادر باردار نیاز به کمکهای حمایتی دارند که از این تعداد ۳۹ مورد تحت پوشش برنامه بنیاد علوی هستند و سبد کالا دریافت میکنند و ۲۱ مورد تحت پوشش هیچ برنامه حمایتی نیستند و ۱۱ مورد نیاز فوری به دریافت کمک تغذیهای دارند.
شهرستان گناوه با ۱۰۵ هزارنفر جمعیت در شمال استان بوشهر واقع است.
نظر شما