خسرو عمرانی روز دوشنبه درگفت وگو با ایرنا افزود: با وجود حاکم بودن شرایط سخت شیوع ویروس کرونا با تلاش مردم، دهیاریها، کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی و حمایت مسئولان پدیده آفت ملخ صحرایی در استان کنترل شده و تنها در انتهای منطقه دشت پلنگ منتهی به شهرستان فراشبند مبارزه درحال انجام است که آفت به مرز استان بوشهر وارد نشود.
وی اضافه کرد: امسال مبارزه با آفت ملخ صحرایی به صورتی دقیق و منظم انجام شد که هیچ خسارتی نه تنها به زمینهای کشاورزی بلکه حتی به عرصههای طبیعی استان نیز وارد نشد .
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: تاکنون ۲۴ هزار لیتر سم برای سمپاشی عرصههای طبیعی، مزارع و باغها در این استان مصرف شدهاست و محدودیتی برای تامین سم مورد نیاز وجود ندارد .
وی با اشاره به اینکه ۲۸ کانون آلوده به آفت ملخ صحرایی در این استان وجود داشت گفت: کار سمپاشی عرصهها به وسیله ۶۰ گروه مبارزه و ردیاب، یک فروند هواپیمای سمپاش، ۹ دستگاه سمپاش یو ال وی و ۱۰۰ دستگاه سمپاش زمینی انجام شده است.
وی ادامه داد: امسال ۴۱هزار و ۹۰۵ هکتار از عرصههای استان بوشهر برعلیه آفت ملخ صحرایی سمپاشی شدهاند.
عمرانی اضافه کرد: با توجه به پیش بینیها ورود دستههای جدید ملخ صحرایی از شبه جزیره عربستان و شاخ آفریقا تا پایان خرداد ماه جاری انجام میشود و در صورت تحقق این پیش بینی احتمال هجوم این آفت به همه شهرستانهای استان بوشهر وجود دارد در این ارتباط آمادگی برای ردیابی و مبارزه با دستههای جدید با تدارک سم کافی، تجهیزات، امکانات مبارزه، نیروی انسانی و ادامه همکاری سایر نهادها ضروری است.
نظر شما