محمدرضا پورابراهیمی داورانی در جلسه علنی روز سهشنبه مجلس شورای اسلامی با اشاره به گزارش عملکرد روسای بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه کشور با طرح این سوال که آیا این بودجهای که امروز در کشور در حال اجرا است، تغییری با بودجههای قبلی دارد؟ گفت: اصلاح نظام مالیاتی برای رفع تبعیض و فاصله طبقاتی یکی از مطالبات اصلی در روند بودجهنویسی است که باید بیش از پیش به آن توجه شود. همچنین ساماندهی داراییهای دولت نیز همچنان موضوعی است که مغفول مانده و در اجرا سر و شکلی به خود نگرفته است.
نماینده مردم کرمان خاطرنشان کرد: براساس گزارشهای داراییهای دولت، بیش از ۷ هزار میلیارد تومان است که رقم کمی از آن میتواند بخش بزرگی از کسریهای بودجهای را جبران کند.
وی با اشاره به لزوم تعیین تکلیف شرکتهای زیانده دولتی یادآور شد: ۶۰ درصد بانکها و شرکتهای دولتی که ۳ برابر بودجه عمومی کشور را در اختیار قرار دارند زیانده هستند اما مشخص نیست چرا هیچ تدبیری برای این موضوعات از سوی دولت اتخاذ نمیشود. همچنین در زمینه ارز کالاهای اساسی نیز آنچه که در جامعه منعکس میشود متفاوت از برنامههای پیشبینی شده است.
نماینده مردم در مجلس یازدهم شورای اسلامی تصریح کرد: مشخص نیست به چه دلیل ارز ارزان به کالاها تعلق میگیرد اما مردم کالاهای گران تهیه میکنند و کالا مخصوصا سبد کالایی اقشار ضعیف و آسیبپذیر با افزایش قیمت مواجه است و این چرخه معیوبی است که ما ارز ارزان در اختیار تامینکنندگان کالای اساسی قرار میدهیم اما کالای گران در اختیار مردم قرار میگیرد.
نظر شما