«محمد حسن آصفری» روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی ایرنا همچنین راهکار دیگر مبارزه با فساد را شفافیت در حوزههای درآمدزایی عنوان کرد و گفت: امروز در همه کشورها حسابهای مالی را بررسی میکنند ولی متاسفانه میبینیم که یک نفر چمدان دلار و ارز را یکشبه از جایی به جای دیگر میبرد که این موضوع برای کشور فسادآور است.
نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی نظارت بر قوانین را از مواردی عنوان کرد که نقش اساسی در مقابله با فساد دارد و یادآور شد: نظارت بر تسهیلاتی که پرداخت میشود باید بهشکل جدی انجام شود. شاهد هستیم تسهیلاتی به عنوان ارز در اختیار کسانی که فعالیتهای اقتصادی میکنند گذاشته میشود ولی نظارتی بر هزینهکرد آن نمیشود که این مورد هم فسادزا است و باید بر پرداختها و دریافتها نظارت شود.
آصفری در ادامه اصلاح قوانین فسادزا و تولیدکننده رانت را خواستار شد و با تاکید بر پیشگیری از وقوع فساد بجای درمان، افزود: مردم باید خودشان را مسوول بدانند تا این حساسیت در جامعه و اجتماع ایجاد شود که افراد مفسد اقتصادی را معرفی کنند و ارتباط با آنان را قطع و آنها را طرد کنند.
آصفری اظهار داشت: امروز در برخی از دستگاهها افرادی که کارنامه خوبی ندارند بار دیگر انتخاب میشوند این موضوع قبح فساد در جامعه را میشکند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم ادامه داد: البته فساد حتما این نیست که یک نفر مستقیما پولی را گرفته و برنگردانده یا این که مستقیم از بیت المال بر میدارد برخی مفاسد ما امروز مخفی هستند. الان ۳۰۰ هزار نفر درآمدهای میلیاردی دارند و مالیات پرداخت نمیکنند که این فساد اقتصادی است که به دلیل ضعفهای قانونی، کسی سراغ آنها نمیرود.
نظر شما