به گزارش شنبه شب تلویزیون الجزیره، نیروهای دولت وفاق ملی لیبی همچنین اعلام کردند که با عقب راندن نیروهای حفتر وارد منطقه الزعفران شهر سرت شده و نیروهای حفتر پا به فرار گذاشته اند.
الجزیره به نقل از یک منبع نظامی افزود: نیروی وفاق می گویند که شبه نظامیان وابسته به حفتر از پایگاه هوایی الجفره نیز عقب نشینی کرده اند.
بر اساس این گزارش ،نیروهای الوفاق همچنین منطقه الوشکه و بویرات الحسون در نزدیکی سرت را به کنترل خود درآوردند.
بحران در کشور آفریقایی لیبی در شمال این قاره بعد از ۹ سال، وارد مرحله جدیدی شده است و کشورهای طرفدار هر ۲ دولت مستقر در آن تلاش دارند تا با استفاده از این فرصت، حسابهای خود را در دیگر کشورهای منطقه غرب آسیا و دیگر نقاط جهان در کشور بحران زده لیبی تسویه کنند.
لیبی از سال ۲۰۱۱ میلادی در پی خیزش مردمی و حمله نظامی نیروهای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) با هدف برکناری معمر قذافی حاکم وقت این کشور، با تنشهای سیاسی و درگیریهای نظامی بسیار گستردهای روبهرو بوده است.
این کشور در نهایت به ۲ بخش شرقی و غربی تقسیم شد. در بخش غربی با مرکزیت طرابلس دولتی موسوم به دولت وفاق ملی به ریاست «فایز السراج» بر سر کار آمده که مورد تأیید و حمایت سازمان ملل متحد و برخی کشورها از جمله ترکیه، قطر و ایتالیاست و در بخش شرقی و جنوب نیز خلیفه حفتر ژنرال بازنشسته ارتش بر امور مسلط شده است که از سوی کشورهایی مانند عربستان، روسیه، فرانسه، مصر، امارات، یونان و قبرس حمایت میشود.
نظر شما