به گزارش روز دوشنبه ایرنا، علی زهرودی با اشاره به مجموعه اقدامات و فعالیت های این واحد افزود: این کاروان که با یاد و نام شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی تحویل خطوط تولید کنسانتره شد که شامل رولهای آسیاب HPGR همراه با شفتهای مونتاژی به تعداد ۲ دستگاه، شفتهای یدک غلتک های آسیاب HPGR به تعداد ۲ دستگاه و انواع قطعات کاربید تنگستن (شامل STUD و EDGE-BLOCK) به تعداد ۳۵ هزار عدد است.
وی اظهار داشت: این محصولات دارای ارزش ارزی حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار یورو بوده و تولید و تحویل آن ها، در شرکت سنگ آهن گهر زمین، ماحصل برنامه ریزی عملیاتی، کار جهادی و تبدیل تهدید به فرصت می باشد.
مدیر پروژههای بومیسازی شرکت سنگ آهن گهرزمین سیرجان ادامه داد: این شرکت با اعتماد به سرمایههای علمی و فنی مهندسین و کارشناسان خود، در قطع وابستگی به تامینکنندگان خارجی این محصولات که عمدتاً اروپایی یا کانادایی هستند، به صورت انحصاری اقدام به ساخت داخل و به کارگیری آنها در خطوط تولید خود و در بین شرکت های معدنی کشور، کرده است.
وی گفت: رولهای موجود در این محصولات که تحویل خطوط تولید شدهاند، دومین سری از رولهای ساخت داخل محسوب میشوند که متعاقب عملکرد بسیار مطلوب رول های سری نخست در خط شماره یک کنسانتره شرکت، تولید و جهت بهکارگیری در خط شماره ۲ کنسانتره شرکت، مورد استفاده قرار می گیرند.
وی افزود: در واقع، رولهای سری اول، از مردادماه سال ۱۳۹۸ در خطوط تولید نصب و در حال سرویسدهی مطلوب و قابل مقایسه با نمونه های اروپایی هستند که لازم به ذکر است، با ساخت و تایید عملکرد رول های ساخت داخل، ایران، در ردیف هشت کشور سازنده این محصول قرار گرفته است.
زهرودی ادامه داد: بومیسازی شفتهای موجود در کاروان محصولات بومی سازی نیز، برای نخستینبار در کشور، پس از انجام مطالعات مهندسی و آزمایشهای متالورژیکی – مکانیکی جهت انتخاب متریال مناسب و هم زمان، تهیه نقشه های ساختی و طراحی تلرانس های هندسی، به ویژه در نواحی حساس مونتاژ مجموعه های رول و بیرینگ، به عمل آمده و جهت به کارگیری در خطوط فرآوری کنسانتره، امروز تحویل سایت شدهاند.
وی با بیان اینکه تحویل قطعات سخت کاربید تنگستن موجود نیز، به دلیل نقش مؤثر آنها در خردایش سنگ آهن، برای دومین بار، در سطح انبوه، تولید و جهت نصب بر روی رول های فوق و انجام عملیات خردایش، مورد استفاده قرار خواهند گرفت افزود: بومی سازی و به کارگیری این قطعات در سطح انبوه، دارای سابقه چهار ساله میباشد که از سال ۱۳۹۵ و برای نخستینبار در کشور، در این شرکت انجام شد و عملکرد آنها تاکنون دارای نتایج بسیار موفقیت آمیزی بوده است.
مدیر بومی سازی شرکت سنگ آهن گهرزمین با اشاره به این اقدام بزرگ عنوان کرد: موفقیتهای حاصلشده در توسعه پروژههای عملیاتی بومیسازی در شرکت سنگ آهن گهرزمین، حاصل مدیریت جهادی و ریسک پذیری بالای مدیر عامل، حمایتهای مؤثر هیات مدیره و تلاش خستگیناپذیر علمی، فنی و اجرایی تمامی کارشناسان، مهندسان و متخصصان بومیسازی در بخشهای مختلف طراحی - مهندسی و ساخت و همچنین، همت بسیار بالای شرکت های پیمانکار توانمند کشور، تشکیل شده از کنسرسیوم مجتمع صنعتی اسفراین و شرکت الماسه ساز، در ساخت این محصولات بوده است.
وی خاطرنشان کرد: انتظار می رود، کماکان، رزمندگان عرصه بومیسازی شرکت سنگ آهن گهرزمین، با تاسی به آرمان های بلند ولی امر مسلمانان، حضرت آیتالله خامنهای و پشتوانه علمی، تجربه و کار جهادی، پیشروبودن در بومی سازی در بین صنایع معدنی بزرگ کشور را حفظ کرده و به آن تداوم بخشند.
زهرودی ادامه داد: امید است با توجه به پذیرش ریسک شرکت سنگ آهن گهرزمین، در تولید و آزمایش موفقیت آمیز محصولات تکنولوژیک بومیسازی، سایر شرکتهای معدنی بزرگ کشور نیز، به منظور حمایت بیش از پیش از صنایع ساخت داخل و رونق و جهش تولید و همچنین جلوگیری از خروج قابل ملاحظه ارز، اقدامات لازم را در خصوص تامین قطعات و مجموعههای دکر شده از داخل کشور بهعمل آورند.
شرکت سنگ آهن گهرزمین در تداوم تولید و به کارگیری مجموعه ها و تجهیزات صنعتی بومی سازی شده، که صورت گرفته، نخستین کاروان محصولات جدید بومیسازی جهش تولید را با یاد و نام مقدس سردار دلها و سیدالشهدای جبهه مقاومت، شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی صبح روز شنبه هفته جاری تحویل خطوط تولید کنسانتره شرکت داد.
اجرای این طرح در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری، در تحقق سیاست های درونزایی اقتصاد مقاومتی بوده است.
نظر شما