هادی رضایی روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا در مشهد افزود: ایران ۷۳ سهمیه برای حضور در بازیهای پارا المیپک امسال دریافت کرده است ولی هنوز هم می توانیم سهمیه بیشتری بگیریم.
وی ادامه داد: دریافت سهمیه بیشتر مشروط به اوضاع کروناست چنانکه در پایان سال در دو ومیدانی و جودوی نابینایان می توانستیم سهمیه بگیریم لذا باید در این رشتهها دوباره مسابقات کسب سهیه شروع شود تا بتوانیم سهمیه کسب کنیم البته یادآور می شوم کسب سهمیه یک شیوه برای انتخاب ورزشکاران پارا المپیکی کشور است.
دبیر اجرایی کمیته ملی پارالمپیک شیوه دیگر کسب سهیمه حضور در این رقابتهای جهانی را "وضعیت کیفی ورزشکاران" عنوان و بیان کرد: ورزشکارانی که به عنوان منتخب به رقابتهای پارالمپیک اعزام خواهند شد باید صاحب مدال باشند که از جمله این مدالها مدال قهرمانی آسیا است تا در بحث شرایط کیفی لحاظ شده و به اردوها دعوت شوند.
وی گفت: به فدراسیونهای ورزشی اعلام شده اردوهای آمادهسازی برای ورزشکاران دارای کسب شانس مدال طلا و نقره در پارالمپیک در رشتههای ورزشی جودوی نابینایان، تیراندازی، تیر و کمان، دو و میدانی، وزنهبرداری و تکواندو برپا کنند.
رضایی به زمان ۱۵ ماهه باقیمانده تا آغاز مسابقات پارالمپیک توکیو اشاره و بیان کرد: ظرف این مدت اردوهای ورزشی رشتههای انفرادی در شهرهای دارای "وضعیت سفید از نظر شیوع کرونا" با رعایت شرایط خاص برگزار میشوند.
وی افزود: اردوهای ورزشی آمادهسازی برای رشتههای تیمی والیبال و بسکتبال با ویلچیر هم متناسب با شرایط وضعیت شیوع بیماری کرونا مهر ماه آتی برگزار خواهند شد.
مسابقات ورزشی پارالمپیک رویدادی چندورزشی است که برای ورزشکاران دچار معلولیتهای جسمی و ذهنی برگزار میشود.
پارالمپیک به عنوان مهمترین و مورد توجهترین مسابقات ورزشی جهان برای افراد کمتوان از سال ۱۹۶۰ تاکنون هر چهار سال یکبار بطور منظم برگزار شده است. این رقابتها از سال ۱۹۸۸ پس از برگزاری مسابقات المپیک و در همان شهر میزبان بازیهای المپیک برپا شده است. "کمیته بینالمللی پارالمپیک یا آی.پی.سی" نهاد برگزارکننده این مسابقات است.
واژه پارالمپیک ترکیبی از پیشوند یونانی پارا به معنای "همراه و کنار" و واژه المپیک است.
نظر شما