سید«علی آقازاده» روز دوشنبه در نشست ساماندهی اراضی دانشگاه اراک، افزود: ضلع جنوبی این دانشگاه و خروجی این کلانشهر در ابتدای جاده اراک - توره چهره نامناسبی دارد و میطلبد با انجام کارکارشناسی و اختصاص ۱۷ هکتار از اراضی این دانشگاه به فضای سبز و پارک منظر بصری این منطقه ترمیم شود.
وی ادامه داد: ایجاد فضای سبز در خروجی کلانشهر اراک علاوه بر زیبایی و ساماندهی زمینها و اصناف، مکانی برای استقرار و استراحت مسافران عبوری نیز میباشد.
استاندار مرکزی از اختصاص ۴۰ هکتار اراضی این منطقه برای شهرکسازی در خروجی کلانشهر اراک خبرداد و افزود: اداره کل راه و شهرسازی استان مرکزی باید همکاری لازم را برای تغییر کاربری این اراضی با سایر دستگاهها داشته باشد.
آقازاده گفت: با ایجاد این شهرک در مجاورت کوی مسکونی کوثر اراک است زیر ساختهای لازم از جمله ایجاد پارک و فضای سبز نیز باید توسط شهرداری برای مردم این منطقه فراهم شود.
وی خاطرنشان کرد: نیاز است برای ساماندهی این اراضی کمیتهای متشکل از نماینده استانداری مرکزی، اداره کل راه و شهرسازی، فرمانداری شهرستان اراک، دانشگاه اراک، دانشگاه علوم پزشکی، اتاق اصناف، اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان و شهرداری این شهر تشکیل و با اولویت تهاتر زمین، جمع آوری صنوف مزاحم، انجام اقدامات قانونی برای شهرک سازی و ایجاد پارک زمینه ساماندهی و زیباسازی خروجی این کلانشهر را فراهم کنند.
رئیس دانشگاه اراک نیز در این نشست گفت: ساماندهی اراضی این دانشگاه و انتقال صنوف مزاحم به خارج از شهر از سال ۸۵ آغاز و تاکنون به نتیجه نرسیدهاست.
«سعید حمیدی» افزود: راهکارهایی برای ساماندهی این اراضی از جمله تغییر کاربری و شهرکسازی در این منطقه و انتقال مشاغل مزاحم به محل اشتغال خود اندیشیده شدهاست.
دانشگاه اراک با ۱۱۵ رشته تحصیلی دارای ۳۰۰ عضو هیات علمی است.
نظر شما