«رقیه یادگاری» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: عملیات اجرایی این طرح از سال ۸۴ آغاز شده و عملیات اجرایی آن تاکنون حدود یکهزار و ۸۰۰ میلیارد ریال هزینه داشته که بیشترینمنابع مالی از سال ۹۲ به بعد در این طرح صرف شده است.
وی بیان کرد: نشستی هفته جاری در خصوص این طرح با رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در تهران برگزار شد که تصمیمهای خوبی داشت و قول مساعد تخصیص یکهزار میلیارد ریالی برای تسریع در تکمیل این طرح به شرط فعال بودن عملیات اجرایی داده شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان مرکزی ادامه داد: این طرح ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار دیگر نیز در قانون دارد و ازسهم تسهیلات ۵۰۰ میلیارد ریالی سال گذشته نیز، ۳۰۰ میلیارد ریال دیگر باقی مانده است.
یادگاری گفت: پیشرفت فیزیکی بیمارستان ولیعصر (عج) اراک حدود ۷۰ درصد است و تلاشمیشود تا این طرح ملی سلامت خرداد ماه ۱۴۰۰ به بهرهبرداری رسیده و پیمانکار بایدروند امور را در این طرح شتاب دهد.
وی اظهار داشت: بیمارستان امام خمینی (ره) خمین نیز از دیگر طرحهای مهم بهداشت و درمان استان مرکزی است که استانداری مرکزی برای تکمیل آن تا سال ۱۴۰۰ قول مساعد اعطای ۴۰۰ میلیارد ریالی از اعتبارات وزارت بهداشت و درمان اخذ کرده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان مرکزی گفت: برای بیمارستان جایگزین جدید ساوه نیز ردیف اعتباری باز شده که این مهم از اهمیت زیادی برخوردار است و مقوله زمین، طراحی و نقشههای اولیه این طرح در دستور کار قرار دارد.
استان مرکزی با دارا بودن ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت است.
نظر شما