۲۳۳ نفر از دریانوردان تبعه هند از طریق بندر شهید باهنر عازم هندوستان شدند

بندرعباس- ایرنا- مدیر اداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر گفت: ۲۳۳ نفر از دریانوردان تبعه هند روز گذشته با رعایت تمامی دستورالعمل‌های کنترلی و مراقبتی ابلاغی از سوی سازمان بهداشت جهانی (WHO) به کشور هندوستان عازم شدند.

محمد رضا محمد حسینی روز سه شنبه با اعلام این خبر افزود: این دریانوردان در مرحله نخست با یک فروند شناور نظامی هندی به کشورشان بازگشتند.
وی بیان داشت: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته زمینه انتقال تعداد ۷۵۰ نفر از تبعه هندی باقی مانده نیز در هفته های آینده  فراهم خواهدشد. 
مدیر اداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر اظهارداشت: در فرایند غربالگری اتباع هندی که با حضور نمایندگان مرکز بهداشت استان هرمزگان انجام گرفت، خوشبختانه هیچ گونه علائم و مورد مثبتی از ابتلا به ویروس کرونا مشاهده نشد.
 وی گفت: تمامی اقدام‌های انجام شده همچون اخذ مجوز های بهداشتی، صدور روادید و غربالگری مسافران با حضور دستگاه های ذیربط و نمایندگان ارشد سفارت هند به انجام رسید. 
محمدحسینی ضمن تشریح فرایند انتقال دریانوردان تبعه هند به کشورشان اظهارداشت: پس از شیوع بیماری کووید ۱۹، به منظور جلوگیری از تاثیر این ویروس نوپدید تمهیداتی از سوی مجامع بین المللی مبنی برتردد دریانوردان اندیشیده شد که این امر محدودیت‌های ترددی را برای اتباع کشورها دربرداشت. 
مدیر اداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر گفت: محدودیت‌های جهانی اعمال شده متاثر از ویروس کرونا مشکلات ترددی را برای اتباع هندی که در خلیج فارس و دریای عمان به فعالیت دریایی مبادرت داشتند، ایجاد کرده 
بود.
وی اظهارداشت: با هماهنگی های دیپلماتیک بین وزارت امورخارجه دو کشور، سازمان بنادر و دریانوردی و نیروی دریایی ارتش، استانداری هرمزگان، نماینده وزارت امورخارجه در استان و سفارت هند، زمینه انتقال تعداد یکهزار نفر از تبعه هندی که در استان‌های هرمزگان و بوشهر به پیشه‌ی ملوانی مشغول بودند  به کشور شان فراهم شد. 
 پایانه مسافری بین المللی بندر شهید باهنر (خلیج فارس) با مساحت سه هزار و ۸۰۰ مترمربع یکی از بزرگترین ترمینال های مسافری کشور بوده که در امر جابه جایی مسافر دریایی بین ایران و کشورهای حوزه خلیج فارس 
فعالیت می‌نمایند. 
ویروس کرونا که رسما کووید – ۱۹ نام دارد، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد و تاکنون به بیش از ۱۵۰ کشور سرایت کرده است.
کرونا مانند سایر ویروس‌های تنفسی است که در افراد دارای نقص ایمنی مانند بیماران دیابتی، دیالیزی و دارای بیماری‌های خود ایمنی می‌تواند خطرناک باشد و مرگ‌ و میر آن تاکنون حدود سه درصد گزارش شده است.
این ویروس که از شهر ووهان چین شیوع یافته یک ویروس ناشناخته است و تنها راه مقابله با آن رعایت بهداشت فردی و حاضر نشدن در اجتماعات و محافل عمومی است.
طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در چند وقت اخیر کم توجهی به الزام های بهداشتی و جدی نگرفتن هشدارها از سوی مردم، شیب ابتلا به ویروس کرونا را در استان بسیار تند کرده و موجی از نگرانی را در میان مسوولان، مردم و دوستداران سلامت ایجاد کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha