«ودود» روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برگزاری این فستیوال جهانی از سال ۲۰۱۰ آغاز شده و هدف از تشکیل آن بسترسازی برای بهتر شدن فضای هنری برای فعالان این عرصه بوده است.
وی با اشاره به اینکه این رویداد هنری همانند المپیک ورزشی بیشترین بازدید را میان مخاطبان و علاقهمندان خود دارد، تصریح کرد: در این دوره بیش از ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون نفر با مراجعه به سایت این فستیوال توانستند آثار را رصد کنند و نظر بدهند.
وی به ارتقای رنکینگ ایران از شروع تشکیل این فستیوال اشاره کرد و گفت: این رویداد جهانی با شرکت بیش از ۱۰۶ کشور همه ساله برگزار میشود و ایران توانسته است جایگاه ۹۴ را به خود اختصاص دهد.
این هنرمند با بیان اینکه شکلگیری شیوه اولیه معرق نقشبندی در بازه زمانی ۲ ساله به اتمام رسیده است، بیان کرد: تاکنون از ۱۲ انجمن مختلف جهانی دعوتنامههایی برای بنده ارسال شده و این موضوع میتواند به تقویت ارتباطات هنرمندان در آینده منجر شود.
به گفته «ودود» یکی از ویژگیهای این فستیوال، تعدد داوریها و اعلام نتیجه پس از حدود ۱۰ ماه است و در پی آن چهار اثر به تفکیک در بخشهای ۱۰گانه معرفی میشود.
نبود تیم فرهنگی ایران در رویدادهای جهانی حس میشود
این هنرمند با بیان اینکه کشورهای مختلفی از جمله ژاپن اهمیت این رویدادهای جهانی را بیشتر حس میکنند، افزود: همانگونه که تیمهای ملی در رشتههای ورزشی، علمی و آموزشی وجود دارد، باید هرچه سریعتر نسبت به ایجاد تیمهای فرهنگی نیز اقدام و عیار هنری کشورمان بیشتر در سطح دنیا معرفی شود.
به گزارش ایرنا فستیوال جهانی طراحی و هنر همه ساله با شرکت ۱۰۶ کشور در ۱۰ رشته هنری به میزبانی کشورهای مختلف برگزار میشود و آثار راهیافته به فستیوال توسط ۲۵۰ داور برجسته که شامل اساتید علمی و دانشگاهی قارههای مختلف جهان هستند، مورد بازبینی و کارشناسی قرار میگیرد.
نظر شما