"حسین مدرس خیابانی" سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت، "علیرضا رزمحسینی" استاندار خراسان رضوی و "خداداد غریبپور" رییس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) برای حضور در این مراسم به خواف سفر کردند.
این واحدهای عظیم صنعتی که در شرایط تشدید تحریمهای ظالمانه آمریکا علیه ملت ایران، بحران شیوع بیماری ویروسی همهگیر کرونا و بدون حضور حتی یک مهندس خارجی ساخته و دایر شدند در مجموع برای پنج هزار نفر بطور مستقیم و غیرمستقیم شغل ایجاد کردهاند.
کارخانههای پنج میلیون تنی کنسانتره فولاد سنگان با سرمایه گذاری فولاد مبارکه و ۲.۵ میلیون تنی "سیمیدکو" (صنعتی و معدنی توسعه فراگیر سناباد) با سرمایهگذاری فولاد خوزستان در راستای سیاستهای وزارت صنعت، معدن و تجارت و برنامههای کلان ایمیدرو برای تامین خوراک صنعت فولاد و جلوگیری از خام فروشی راهاندازی میشود.
افزون بر ۵۰ درصد تجهیزات این کارخانهها ساخت داخل بوده و تمام مراحل اجرای آت به دست باکفایت مهندسان و متخصصان ایرانی انجام شده است.
"واحد صنعتی معدنی توسعه فراگیر سناباد" یکی از صنایع بهرهبرداری شده امروز توسط حجتالاسلام والمسلمین روحانی است که برای آن سرمایهگذاری ارزی ۱۱۷ میلیون یورویی و سرمایهگذاری ریالی دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی صورت گرفته است.
این واحد صنعتی معدنی در منطقه سنگان خواف از این پس با تولید سالانه دو نیم میلیون تن گندله آهن ظرفیت تولیدی ایران را در این بخش زیرساختی افزایش داد.
مجموع سرمایهگذاری ارزی و ریالی صورت گرفته برای راهاندازی این طرح صنعتی معدنی ۱۸ هزار میلیارد ریال است.
با فعالیت تولیدی "واحد صنعتی معدنی توسعه فراگیر سناباد" برای ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد شد.
"واحد صنایع معدنی فولاد سنگان خواف خراسان" دیگر طرح راهاندازی شده توسط رییس جمهوری اسلامی ایران است که برای اجرای آن ۴۰ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری صورت گرفت.
این واحد صنعتی بخش زیرساختی فولاد کشور که برای ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم ایجاد شغل کرده سالانه پنج میلیون تن کنسانتره سنگآهن تولید میکند.
مجتمع سنگآهن سنگان با ذخیره یک میلیارد تُن، یکی از ۱۰ معدن بزرگ سنگآهن جهان و تامینکننده خوراک اولیه تولید ۱۷.۵ میلیون تُن کنسانتره، ۱۵ میلیون تُن گندله و پنج میلیون تُن سنگآهن در حوزه صنایع فولادی جمهوری اسلامی ایران است.
مجموعه کانسارهای سنگان با ۳۰ درصد ذخایر سنگآهن کشور در گسترهای به طول ۲۲ کیلومتر و عرض ۱۰ کیلومتر در ۳۰۰ کیلومتری جنوب شرقی مشهد، ۴۰ کیلومتری جنوب شرقی شهر خواف و ۱۸ کیلومتری شمال شرقی سنگان در جنوب شرقی خراسان رضوی و نزدیک مرز افغانستان قرار دارد.
مرکز شهرستان ۱۵۰ هزار نفری خواف با ۱۲۳ کیلومتر مرز مشترک با افغانستان در فاصله ۲۶۷ کیلومتری جنوب شرقی مشهد واقع است.
نظر شما