سرمایهگذاری این طرحها در کشور ۶۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است که ۶۰ میلیارد ریال از طریق وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از طریق بخش خصوصی تامین شده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی در حاشیه رونمایی از این دستاورد به خبرنگار ایرنا گفت: این طرحها با ایجاد ۳۰۰ سایت شرکت خدماتی ایرانسل در سطح کشور راهاندازی شدند .
« لادن مهدوی» افزود: در راستای کاهش شکاف دیجیتالی بین مناطق روستایی و شهری، ارایه خدمات نسل سوم و چهارم تلفن همراه توسط اپراتور ایرانسل با افتتاح پنج سایت با تکنولوژی۳G و۴G از طریق سرمایهگذاری مشترک وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات (USO) و اپراتور ایرانسل انجام شد و تعداد ۲۵ روستا در شهرستانهای اراک، ساوه، تفرش و فراهان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند.
وی بیان کرد: اهالی این روستاهامیتوانند از تمامی خدمات شبکه ملی اطلاعات از جمله خدمات آموزش الکترونیک ( مثل شبکه شاد)، دولت الکترونیک (مثل سامانه سهام عدالت)، تلویزیون اینترنتی ، سلامت الکترونیکی و خدمات بانکی به نحو مطلوب استفاده کنند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی ادامه داد: دولت تدبیر و امید اهتمام ویژه بر تکمیل و ارتقا پوشش ارتباطی در روستاها داشته و بر این اساس تعداد سایتهای نسل دوم ، سوم و چهارم اپراتورهای تلفن همراه از ابتدای دولت تدبیر و امید تا به امروز به ترتیب رشد ۲، ۳۰و ۹۸ برابری داشته و با این رشد اتصال حدود ۹۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور به شبکه ملی اطلاعات محقق شده است.
مهدوی هزاوه عنوان کرد: اتصال ۱۰۰ درصدی روستاها تا پایان سال ۹۹ در برنامه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار دارد.
وی اظهار داشت:روستاهای بدون پوشش ارتباطی بیشتر در نقاط صعبالعبور قرار دارند، بنابراین گذر از ۹۰ درصد و دستیابی به پوشش ۱۰۰ درصدی راهی دشوار است که با عزم و همت تلاشگران عرصه ارتباطات امکان پذیر خواهد شد.
استان مرکزی ۱۲شهرستان و بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما