«محمدتقی آبایی هزاوه» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: حوادث ساختمانی نیز پس از صنعت در رتبه دوم سوانح کار استان مرکزی قرار دارد.
وی بیان کرد: ۵۶۶ حادثه ناشی از کار پارسال در استان مرکزی به وقوع پیوست که ۳۴۲ حادثه در بخش صنعت و ۱۳۰ مورد در بخش ساختمان رخ داد و بقیه قربانیان سوانح کار در بخشهای کشاورزی، شکار و جنگل، استخراج معادن، تامین برق، آب و گار، کالاهای شخصی، خانگی و وسایل نقلیه موتوری، هتل و رستورانها، حمل و نقل و ابنارداری، واسطهگریهای مالی، مستغلات، اجاره و فعالیتهای کسب و کار، آموزش، بهداشت و مددکاری اجتماعی، سایر فعالیتهای خدمات عمومی و اجتماعی خانوارهای معمولی دارای مستخدم و سازمانها و هیاتهای برون مرزی دفاتر ادارات مرکزی بودند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: در این مدت ۲۴ نیروی کار جان خود را از دست دادند که بیشترین فوتیهای این حوادث نیز با ۱۰ نفر در بخش صنعت و پس از آن با هشت نفر در بخش ساختمان بوده است.
آبایی هزاوه اظهار داشت: بر اثر وقوع حوادث ناشی از کار پارسال استان مرکزی، ۳۱ نفر قطع عضو، ۳۳ نفر دچار سوختگی، ۱۹ نفر نقص عضو، چهار نفر دچار مسمومیت، ۲۰۸ نفر دچار شکستگی، ۱۸۲ نفر به جراحت و ۶۵ نفر نیز به سایر صدمات دچار شدند.
وی عنوان کرد: شمار جان باختگان حوادث ناشی از کار این استان پارسال در مقایسه با مدت مشابه قبل آن چهار نفر کاهش داشت و امید میرود که در سال جاری با تقویت ایمنی کارگاهی و آموزشهای مستمر این آمار کاهش چشمگیری پیدا کند.
استان مرکزی با دارا بودن ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت است و در این استان حدود سه هزار واحد تولیدی و صنعتی بزرگ، متوسط و کوچک ایجاد شده است.
نظر شما