غلامحسین ساقی روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: متاسفانه، سرقت این دریچه ها، خسارت مالی زیادی به زیرساختهای شهری وارد می کند.
وی با اشاره به اینکه این شرکت در کوتاهترین زمان، نسبت به نصب دریچه جایگزین اقدام می کند افزود: موضوع مهم تر از خسارت های مالی، خسارت های احتمالی است که متوجه عابران می شود.
وی تصریح کرد: سقوط عابران پیاده، سقوط موتور سواران و دوچرخه سواران به داخل حوضچهها از پیامدهای سرقت درب دریچه ها است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی خاطرنشان کرد: علاوه بر افزایش سرقت دریچه های آب و فاضلاب، در سال جاری سرقت سایر تاسیسات این شرکت همچون ترانس برق نیز افزایش یافته است.
وی افزود: از شهروندان درخواست می شود در صورت مشاهده جابجایی دریچه های آب و فاضلاب، مراتب را با شماره ۱۲۲ به مرکز ارتباطات مردمی شرکت آب و فاضلاب استان، گزارش کنند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی گفت: سرقت ها، هم در شهر و هم در روستاها مشاهده می شود.
یک کارشناس رسمی دادگستری در خراسان شمالی هم در این باره گفت: سرقت دریچه حوضچه های آب و منهول های فاضلاب، سبب بروز حادثه سقوط می شود و بعضا این خسارت جانی، و شکسته شدن دست و پا، بسیار شدید است.
قربان نباتیان اظهار داشت: متاسفانه در یکی از پرونده ها، یک خانم که در تاریکی شب، متوجه جابه جایی دریچه نبوده است، دچار حادثه سقوط و به شدت دچار جراحت شد.
بر اساس اعلام نیروی انتظامی خراسان شمالی، امسال ۲ فقره پرونده برای سرقت دریچه های آب و فاضلاب در استان تشکیل شده و در این زمینه، ۲ نفر سارق شناسایی شده است.
شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی بیش از ۲۰۰ هزار مشترک آب در شهرها و ۱۲۱ هزار مشترک آب در روستاها دارد همچنین شمار مشترکان فاضلاب این شرکت، ۶۰ هزار مشترک است.
نظر شما