حسین طاهری فرد روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: راهبرد سازمان جهاد کشاورزی قم در بخش صنایع تبدیلی و غذایی طی سال جاری، تسهیل در راهاندازی واحدهای نیمهکاره و تکمیل ظرفیت واحدهای موجود، تسهیل در صدور مجوزهای موردنیاز برای بهرهگیری از ظرفیتهای خالی واحدهای تولیدی با صدور مجوز تولید قراردادی و همچنین ارائه خدمات فنی و مشاورهای به متقاضیان بهمنظور توسعه هرچه بیشتر این حوزه است.
وی با اشاره به اهمیت گسترش صنایع تبدیلی و غذایی بر ارزش افزوده اقتصادی فعالیتهای بخش کشاورزی قم، ادامه داد: افزایش ضریب تبدیل، کاهش ضایعات و فراهم شدن فرصتهای متعدد شغلی در بخش کشاورزی استان ازجمله دستاوردهای توسعه این صنایع است.
وی ادامه داد: در همین رابطه طی سال گذشته ۳۹ فقره جواز تاسیس و ۱۴ فقره پروانه بهرهبرداری جدید در بخش صنایع تبدیلی و غذایی استان صادر شد.
طاهری فرد گفت: همچنین در این مدت ۸۲۳ مورد مشاوره فنی و کارشناسی به مراجعهکنندگان و نیز توجیه فنی متقاضیان راهاندازی یا توسعه واحدهای تولیدی توسط مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی قم صورت گرفت.
وی بیان کرد: صدور چهار فقره مجوز بازسازی، نوسازی و بهروزرسانی ماشینآلات از دیگر اقدامهای انجامشده در این حوزه بود که توانست نقش موثری در استفاده بهینه از واحدهای موجود و افزایش بهرهوری واحدهای تولیدی داشته باشد.
هماکنون بیش از ۱۰۵ واحد در حوزه صنایع تبدیلی و غذایی بخش کشاورزی قم فعال است.
بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی قم را روستاییان استان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی ۴۵ درصد اشتغال روستائیان در بخشهای مختلف استان را به خود اختصاص داده است.
میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان قم در سال برابر ۸۰۵ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلات است.
نظر شما