حمیدرضا امامیپور روز یکشنبه در اولین نشست خبری طرح کمند اظهار داشت: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای اجرای این طرح ۱۰ دانشگاه کشور را انتخاب کرده است که در غرب کشور دانشگاه ایلام وظیفه اجرای این طرح را بر عهده دارد و دانشگاههای دیگر مجری این طرح شامل، بیرجند، حضرت معصومه(س)، حکیم سبزواری، خوزستان، زنجان، کرمان، لرستان، شهید مدنی و یزد است.
وی افزود: این طرح قرار بود اسفندماه سال گذشته اجرا شود اما با شیوع کرونا و بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته فراخوان این طرح از امروز آغاز میشود و دختران دانشجو میتوانند طرحهای خود را تا ۱۵ تیرماه به دبیرخانه ارسال کنند.
امامیپور یادآور شد: این رویداد در ۲ بخش اجرا میشود در بخش اول، ابتدا محورهای رویداد با تصمیم شورای سیاستگذاری انتخاب میشود و شامل صنایع دستی، تولیدات غذایی و خوراکی، تکنولوژی و مهندسی، پوشاک، دوخت، طراحی پارچه و لباس، گرافیک و محیط زیست است که فراخوان رویداد به همراه پیوست نحوه اجرا در سطح دانشگاههای استان منتشر میشود و شرکت کنندگان میتوانند به مدت یک ماه جهت ارسال طرحهای دانشجویی خود اقدام کنند.
وی تاکید کرد: اولویت شرکت در رویداد با دانشجویان تحصیلات تکمیلی و سال آخر دوره کارشناسی است و دانشجویان میتوانند به صورت فردی و گروهی نسبت به ارائه طرح خود اقدام کنند، طرحهای دانشجویان باید به صورت نمونه کار به همراه توضیحات کتبی در مورد هزینه مواد استفاده شد و تمایز سایر محصولات به دبیرخانه رویداد ارسال شود.
مدیر فرهنگی دانشگاه ایلام گفت: طرحهای ارسال شده در فرصت یک هفتهای در گروه داوران رویداد بررسی و طرحهای برگزیده طبق شاخصهای تعیین شده از سوی شورای سیاستگذاری جهت رقابت در بخش دوم طرح کمند انتخاب میشوند و پس از انتخاب طرحهای برگزیده نسبت به اطلاعرسانی به دانشجویان منتخب اقدام میشود.
امامیپور افزود: جهت پرورش و ارتقای طرحهای برگزیده، نسبت به برگزاری باشگاه مهارتافزایی و کارگاههایی شامل فن بیان و ارائه مطالب، بازاریابی و جذب مشتری و سرمایهگذار، برندسازی ایدهها و آشنایی با حق مالکیت فکری اثر، آشنایی با اصول کارآفرینی خلاقیت و نوآوری، آشنایی با امور مالی، آشنایی با صنایع و شرکتهای موفق، آشنایی با تعدادی از محورهای رویداد به صورت تخصصی، آشنایی با استارتاپ، پرورش فکر، تیمسازی و کارگروهی و همچنین کارگاه انتقال تجربه کارآفرینان و صاحبان صنایع نمونه استان اقدام میشود.
وی اضافه کرد: در بخش دوم رویداد نیز فضای نمایشگاهی مناسب جهت ارائه ایدهها به صورت انفرادی فراهم میشود تا دانشجویان منتخب بتوانند طرحهای خود را به صاحبان صنایع و سرمایهگذاران مرتبط ارائه دهند و در مراسم اختتامیه شرکتکنندگان در حضور داوران، دفاع نهایی از ایدههای خود را انجام میدهند که مبنای برگزیده شدن در رویداد خواهد بود.
امامیپور تصریح کرد: به منظور حمایت از ایدههای دانشجویی ضروری است ارتباط با صندوق کارآفرینی امید و موافقت آنان جهت حمایت از ایدههای منتخب جلب شود و مبنای داوری و انتخاب برگزیدگان با توجه به شاخص های ارائه شده توسط شورای سیاستگذاری انجام میگیرد و جهت تشویق و ترغیب دانشجویان فعال در حوزه کار و مهارت مقدمات لازم برای پوشش رسانههای محلی و ملی فراهم میشود.
دانشگاه ایلام با ۶ هزار دانشجو در مقاطع کاردانی تا دکترا و ۲۰۰ عضو هیات علمی، ۳۲ گروه آموزشی دارد و در سال ۱۳۷۰ در سفر مقام معظم رهبری به استان ایلام از دانشکده زیر مجموعه دانشگاه رازی کرمانشاه به دانشگاه ارتقا یافته است.
استان ایلام در مجموع ۳۶ دانشگاه و موسسه آموزش عالی دارد که ۲۶ هزار دانشجو در این مراکز دانشگاهی مشغول به تحصیل هستند.
نظر شما