بر اساس طرحی صهیونیستی – سعودی و در راستای عادیسازی روابط ریاض - تل آویو، قرار است «محمد العیسی» وزیر سابق دادگستری عربستان در یک نشست حمایتی از حادثه جعلی «هولوکاست» که به صورت اینترنتی در روزهای آینده انجام خواهد شد، شرکت کند.
پایگاه لبنانی «العهد»، در اینباره گزارش داده که حضور وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در نشست مذکور نیز قطعی شده است.
نکته قابل تامل این که مسئولیت برگزاری نشست حمایت از هولوکاست بر عهده کمیته یهودیان آمریکا که مأموریت آن حمایت از منافع رژیم صهیونیستی است، میباشد.
برقراری رابطه مستقیم میان رژیم صهیونیستی و آل سعود آرزویی است که دو طرف دارند و هر از چندگاه حامیان این طرح مطالبی را در رسانهها منتشر میکنند که نشان از پیگیری سران دو رژیم برای برقراری رابطه میان ریاض و تل آویو است، چرا که تاکنون هیچ مقام رسمی از دو طرف این موضوع را کتمان نکرده است.
چندی پیش «سکینه المشیخص» از نویسندگان و روزنامهنگاران سرشناس سعودی در یک مصاحبه مطبوعاتی اذعان کرد که «هیچ دشمنی میان اسرائیل و عربستان وجود ندارد».
وی در این مصاحبه و در پاسخ به سوال شبکه صهیونیستی «مکان» درباره رابطه میان ریاض – تل آویو گفته بود، «ما هیچ مشکل سیاسی با اسرائیل نداریم. اسرائیل تاکنون حتی یک گلوله هم به سمت ما شلیک نکرده است». ( این ادعا در حالیکه در جریان جنگ 1948، صدها سرباز عربستانی در جنگ با رژیم صهیونیستی کشته شدند)
این نویسنده سعودی حتی پا را از آن فراتر نهاده و افزود که «مواضع اسرائیل و کشورهای خلیج فارس در خصوص خطر ایران و حزبالله و حوثیها (جنبش انصارالله) به شدت یکسان است».
المشیخص که در شبکه «العربیه» نیز فعالیت دارد، مدعی شد که فرصت صلح (سازش) میان کشورهای عربی و اسراییل فراهم است و در صورت تحقق آن همه نفع میبرند!.
** چرایی تلاش آل سعود برای برقراری رابطه با رژیم صهیونیستی
رژیم آل سعود در سالهای اخیر رابطه غیرمستقیم با رژیم صهیونیستی داشته و بعضا این ارتباط توسط رسانهها علنی شده است، اما در ماههای اخیر سعودیها بهرغم مخالفت بسیاری از کشورهای اسلامی و عربی برای برقراری رابطه با رژیم اسراییل، تلاش خود را برای ارتباط مستقیم با این رژیم اشغالگر قدس علنی کردهاند که به اعتقاد برخی کارشناسان منطقه دلیل آن شکستهای پیدرپی سعودیها در مسایل منطقهای و جهانی همچون مساله جنگ یمن و توطئه پایین آمدن قیمت نفت است که خسارتهای زیادی به کشورهای صادر کننده نفت به ویژه عربستان وارد کرده است.
به اعتقاد کارشناسان مسایل منطقه، شکست سیاستهای عربستان در جنگ یمن که از ششم فروردین سال 1394 با تجاوز ائتلاف عربی – آمریکایی به سرکردگی آل سعود آغاز شده، موجب شکست طرحهای منطقهای و بینالمللی آل سعودی به ویژه «محمد بن سلمان» ولیعهد کمتجربه و جوان آن شده است.
عربستان در سالهای اخیر حدود ۲۰۰ میلیارد دلار فقط در به آشوب کشاندن کشورهای سوریه، عراق و لیبی و دیگر کشورهای منطقه با تجهیز و تسلیح گروههای تروریستی هزینه کرده است که اگر ۳۰۰ میلیارد دلار هزینه کرد جنگ شش ساله یمن را به آن اضافه کنیم، مشخص میشود که آل سعود نزدیک به ۵۰۰ میلیارد دلار از درآمدهای نفتی خود را فقط برای کشتار مردم مسلمان منطقه و توطئه چینی علیه آنها صرف کرده یا به عبارت دیگر این میزان پول را نابود کرده است.
اعتلاف عربی – آمریکایی به سرکردگی عربستان تاکنون همچنین موجب کشته شدن بیش از یکصد هزار یمنی بیگناه شده و تقریبا تمامی زیر ساختهای این کشور توسط این ائتلاف متجاوز نابود شده است، اما این اقدامات موجب خلل در تفکر ضدستم مردم یمن نشده و آنها پرتوانتر از گذشته در حال مقابله با متجاوزان هستند.
تجاوز به یمن که در عین حال از آن به عنوان «باتلاق آل سعود» یاد میشود، سران عربستان را واداشته تا به هر وسیلهای که شده حتی فروش آرمانهای مسلمانان و مردم فلسطین خود را به صهیونیستها نزدیک کنند و با رابطه مستقیم بتوانند از تجربیات و امکانات تسلیحاتی ارتش صهیونیستی در کشتار مسلمانان بهره بگیرند و خود را آبرومندانه از باتلاق یمن بیرون بکشند.
هرچند آبرویی برای آل سعود در سالهای اخیر باقی نمانده و سران سعودی فقط توانستهاند با رشوه و خرج دلارهای کلان نفتی حمایت برخی از کشورهای عربی و آمریکا را در کنار خود داشته باشند؛ امکانی که هماکنون به دلیل کاهش شدید قیمت نفت تقریبا در حال نابودی است.
رژیم آل سعود همواره به دنبال خرید تسلیحات جنگی ساخت رژیم صهیونیستی برای کشتار مردم مسلمان یمن و پیروزی در این جنگ است، اما صهیونیستها نیز بهرغم فروش برخی تسلیات به سعودی ها، به دنبال برقراری رابطه مستقیم با عربستان و سوءاستفاده بیشتر از نیاز سعودیها برای برقراری این ارتباط هستند.
در مجموع باید گفت که دو رژیم صهیونیستی و سعودی هر دو برای ارتباط مستقیم و علنی آن هم برای رفع مشکلات خود پافشاری میکنند و این مساله یک طرفه نیست.
از رژیم صهیونیستی هیچگونه انتظاری در توقف اقدامات و جنایات علیه مسلمانان به ویژه فلسطینیان نیست، اما روی سخن در اینجا با سران سعودی است، کشوری که سران آن ادعای خادمیت حرمین شریفین را دارند و خود را مسلمان مینامند؛ مردم مسلمان یمن تا چه زمانی باید بمبارانها و گلولهباران سعودی ها را تحمل کنند؟.
نظر شما