بریتانیا در ماه ژانویه به طور رسمی از اتحادیه اروپا خارج شد و هم اکنون در دوره انتقال قرار دارد؛ این دوره نیز در پایان سال جای به اتمام میرسد.
زمانی که بریتانیا عضوی از بلوک بود، بازیکنان ۲۷ کشور عضو درست مثل همتایان انگلیسی، اسکاتلندی، ولزی، ایرلند شمالی برای حضور در لیگ جزیره شانس داشتند؛ موضوعی که به سرازیر شدن سیل استعدادهای خارجی به این لیگ منجر شد.
ونگر که در دوران ۲۲ ساله حضورش در آرسنال، از اقصی نقاط جهان بازیکنانی را به خدمت گرفته، از دولت بریتانیا خواست تا در خصوص موضع خود در قبال لیگ جزیره ابهام زدایی کرده و تکلیف باشگاهها را روشن کند.
وی در گفتوگو با دیلی میرر گفت: به طور مسلم برگزیت به طور ناخودآگاه برای برخی از مردم به معنای به دست گرفتن مجدد حق حاکمیت بر سرنوشت خودشان است و فوتبال درست نقطه مقابل است.
ونگر ادامه داد: زمانی که به لیگ جزیره وارد شدم، فوتبال انگلیس به مردم انگلیس تعلق داشت. امروز لیگ برتر انگلیس به خارجیها تعلق دارد. این اتفاق و تغییر چگونه رخ داد؟ این موضوع حالا به این بستگی دارد که برگزیت چگونه در فوتبال اعمال شود.
سرمربی اسبق آرسنال افزود: از بسیاری از افراد سوال کردهام و هیچکس نمیداند؛ آیا بازیکنان داخل اروپا بازیکن خارجی محسوب شده و نمیتوانند در لیگ جزیره بازی کنند؟ نمیدانم. اما اگر قوانین، محدودکننده باشد، لیگ جزیره را خواهد کشت زیرا لیگ جزیره امروزه به تاثیر جهانی وابسته است و بهترین بازیکنان و مالکان مولتی میلیاردر سرتاسر جهان در آن حضور دارند.
ونگر علاوه بر این گفت که سرازیر شدن استعدادهای خارجی به سود باشگاههای انگلیسی بوده است.
وی که هماکنون به عنوان ر ییس بخش توسعه جهانی فیفا فعالیت میکند، در این خصوص تاکید کرد: زمانی که انگلیس در اواخر دهه ۸۰ از حضور در رقابتهای اروپایی محروم شد، پس از بازگشت خیلی عقب افتاد اما پیش از آن، آنها بر فوتبال اروپا چیره بودند بنابراین نتیجه میگیریم که اگر تاثیر بیرونی نباشد، شما عقب میمانید.
نظر شما