حجت الاسلام جلیل درویشی روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این امام همام زنده کننده مکتب تشیع است و تربیت انسانهای عالم و شایسته و پرورش و آموزش شاگردانی با ویژگیها و تخصصهای خاص از مهمترین ویژگیهای امام صادق (ع) به شمار می رود.
درویشی یادآور شد: امام صادق (ع) چهار هزار شاگرد با درجات علمی بالا و باایمان تربیت کردند که هرکدام از این شاگردان در زمینههای مختلف علوم اسلامی مانند فقه، کلام و فلسفه مهارت خاصی داشته و زبانزد جهان آن زمان بودند.
وی بابیان اینکه سیره عملی زندگی امام جعفر صادق (علیه السلام) میتواند الگویی مناسب برای همه بخصوص روحانیون و مبلغان باشد گفت: تشکیل حوزههای علمیه، تربیت و تعلیم دانشمندان در رشتههای مختلف نمونهای از فعالیتهای امام صادق (ع) در طول حیات پربرکت ایشان بود.
وی یادآور شد: مکتب امام صادق (علیه السلام) مکتب امامت، خلافت الهی و هدایت انسانها است و حتی مکتب درس آموزی برای کسب روزی حلال ایشان که خود پیوسته کار و تلاش میکردند و دیگران را هم به این امر، سفارش مینمودند نیز باعث هدایت است.
امام جعفر صادق (ع) در سال ۱۴۸ قمری و در سن ۶۵ سالگی توسط منصور دوانیقی مسموم، در مدینه منوره به شهادت رسید و در قبرستان بقیع به خاک سپرده شد.
امام صادق (ع) در مدت ۳۴ سال امامت پربرکت خویش نقش مؤثر و برجسته ای در گسترش فرهنگ حیات بخش اسلام داشت.
نظر شما