رئیس کمیسیون نظارت استان گیلان روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ضمن اشاره به عدم مسئولیت پذیری هیات رئیسه اتحادیه های صنفی و همچنین عدم اشراف به قوانین نظام صنفی توسط هیات رئیسه اتحادیه اظهار کرد: تایید صلاحیت هیات رئیسه اتحادیه ها و اتاق های اصناف به منزله بستن عقد اخوت نیست و در هر مرحله از فعالیت چنانچه تخلفی صورت گیرد به شدت برخورد می شود.
فرهاد دلق پوش با اشاره به جایگاه قانونی کمیسیون نظارت بر سازمانهای صنفی به عنوان یک نهاد نظارتی بر اجرای قوانین تصریح کرد: روسای برخی از اتحادیه ها هنوز توجیه نیستند و به ضوابط و مقررات اشراف ندارند و گاهی وقت ها به وظایف ذاتی خود عمل نمی کنند.
وی اضافه کرد: باید افرادی کارآمد بیایند که در مواجه با چالش ها و بحران ها بتوانند بر بازار و زیر مجموعه خود به درستی مدیریت کنند.
دلق پوش به تمامی مدیران و هیات رئیسه اتحادیه ها و اتاق های اصناف یادآور شد: قبل از بروز هر گونه تخلفی، سیاست لازم را برای پیشگیری از وقوع تخلفات احتمالی اتخاذ کنید و کار به جایی نرسد که به کمیسیون نظارت گزارش و ارجاع شود که با برخورد قاطع و قانونی اعضای کمیسیون مواجه خواهد شد.
وی ادامه داد: بر اساس ظرفیت قانونی کمیسیون نظارت، مستندات و ادله پرونده های متشکله توسط اعضای کمیسیون بررسی و به طور مستقیم رای گیری و با توجه به نظر اکثریت اعضاء، رای نهایی توسط دبیرخانه کمیسون ابلاغ می شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان عدم رعایت فرایند نرخ گذاری وسهل انگاری در ابلاغ مصوبات کمیسیون به اتحادیه های زیر مجموعه، عدم رعایت فرایند صدور پروانه کسب و برخی شئونات اداری از تخلفاتیست که در جلسه کمیسیون مورد بررسی قرار گرفت.
دلق پوش با بیان اینکه پس ازصدور دو مورد توبیخ کتبی، حکم عزل مدیران اتحادیه و اتاق های اصناف صادر می شود، خاطرنشان کرد: پیگیری امور اتحادیه از جمله؛ تمدید پروانه ها منقضی شده، شناسایی صنوف فاقد پروانه، رفع مشکلات صنوف و برخورد با تخلفات صنف زیرمجموعه از اهم وظایف اولیه مدیران اتحایه ها و اتاق های اصناف است.
رئیس کمیسیون نظارت گیلان از دبیرخانه کمیسیون خواست تا با همکاری اتاق های اصناف، ضمن ارزیابی و اخذ گزارش عملکرد مرتب از اتحادیه ها، ترتیبی اتخاذ کنند که در اسرع وقت، صنوف و کاسبان خوشنام گیلان شناسایی و تجلیل شوند.
در حال حاضر بیش از ۱۰۲ هزار واحد صنفی در گیلان فعال است.
نظر شما