خوش حسابی دولت در پرداخت پاداش قهرمانان

تهران- ایرنا- یکی از مهمترین اقدامات دولت تدبیر و امید طی هفت سال اخیر، برگزاری به موقع آیین تجلیل از ورزشکاران مدال‌آور و خوش حسابی در پرداخت پاداش‌های بجا مانده از قبل تاکنون بوده است.

دولت یازدهم درست یکسال پس از روی کار آمدنش با وجود شرایط نامناسب اقتصادی در حوزه ورزش، توانست معوقات مربوط به پاداش قهرمانان در سال‌های ۹۰ تا ۹۲ برآمده از دولت دهم را  در ۲ مراسم تجلیل از مدال‌آوران پرداخت کند که این رقم بیش از ۴۷۰ میلیارد ریال بوده است.

این خوش حسابی دولت منجر شد  تا در سال ۹۴ سه هزار و ۱۶۲ مدال آسیایی و جهانی از سوی ورزشکاران کسب شود که در مقایسه با سال ۹۳ دو برابر افزایش داشته است.

علاوه بر آن در ۲ و نیم سال نخست فعالیت دولت، رییس جمهوری هفت بار با ورزشکاران دیدار داشته که این امر بی‌سابقه بوده است. اما ورزشکاران هم به رسم ادب در آیین تجلیل‌شان در واپسین روزهای سال ۹۴  که با حضور رییس جمهوری برگزار شده بود، «حسن روحانی»  خود «نگین حلقه» مدال‌آوران و قهرمانان ملی کشور شد و لوح سپاس از قهرمانان ملی گرفت.

در آیین تجلیل از قهرمانان المپیکی و پارالمپیکی ۲۰۱۶  که از  ­۲­ هزار و ­۱۷۱­ قهرمان تجلیل شده است،  این حجم از مدال‌ها نیز بی‌سابقه بوده که حتی از چشم رییس جمهوری پنهان نماند و گفته بود که کسب بیشترین تعداد مدال در تاریخ بازی‌های آسیایی در این دوره و ۲۰ مدال طلای بازی‌ها همراه با کسب بهترین نتایج تیمی در والیبال، بسکتبال، کبدی، و واترپلو و افتخارآفرینی قهرمانان عزیز در تمامی رشته‌های ورزشی و به ویژه کشتی، ووشو، کاراته، تکواندو، دوومیدانی، وزنه‌برداری، صخره‌نوردی و تنیس روی میز در شرایطی میسر شد که مسوولان ورزش کشور با انسجام و هماهنگی، کاروانی با رویکرد کیفی به این بازی‌ها اعزام کردند.

بدون تردید دیدارهای منظم رییس جمهوری و سایر مقام‌های عالیرتبه دولت با ورزشکاران در مقاطع مختلف زمانی در کنار پرداخت مطالبات ورزشکاران پس از سه سال متوالی و پرداخت به موقع جوایز آسیایی و پارآسیایی تا حدود زیادی توانست اعتماد از دست رفته جامعه ورزشی کشور به دولت را احیا کند و در کنار این اعتمادسازی، کسب مدال‌های مختلف در رشته‌های گوناگون ورزشی شامل فوتبال، والیبال، کشتی و بسکتبال و توجه ویژه دولت به توسعه ورزش زنان گام بلندی در تحقق اصلی‌ترین شعار دولت یعنی احیای امید در فضای ورزش کشور به حساب آمد.  

نیم نگاهی به کسب نخستین‌ها در ورزش قهرمانی

نخستین آیین تجلیل از قهرمانان و مدال‌آوران در دولت یازدهم - شهریور ۹۳

رکورد کسب ۹ سهمیه زنان در بازی‌های المپیک ۲۰۱۶ برای نخستین بار سال ۹۵

کسب نخستین مدال زنان درتاریخ بازی‌های المپیک در رشته تکواندو (المپیک ۲۰۱۶ برزیل) در سال ۹۶

کسب مدال طلا برای نخستین بار توسط تیم ملی والیبال زیر ۲۱ سال در رقابت‌های قهرمانی سال ۲۰۱۹ جهان

کسب طلای کبدی برای نخستین بار در تاریخ بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا 

عنوان سومی ایران در بازی‌های پاراآسیایی برای نخستین بار

صعود ایران به جام جهانی فوتبال ۲۰۱۸ روسیه

رشد پنج برابری دختران قهرمان ایران در بازی‌های المپیک ۲۰۱۸ جوانان آرژانتین و صعود ۱۷ پله‌ای

افتخار پرچمداری کاروان جمهوری اســامی ایران توســط «زهرا نعمتی» در المپیک ۲۰۱۶ ریو

کسب ۲۲سهمیه پارالمپیک ۲۰۱۶ برزیل توسط زنان

کســب عنوان ورزشــکار برتر توسط «ساره جوانمردی» از ســوی کمیته بین‌المللی پارالمپیک سال۲۰۱۴

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha