زهره عبادتی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: اداره محیط زیست شهرستان ری از یک سال گذشته پیگیر پرونده این واحد تصفیه دوم روغن در مراجع قضایی بود که سرانجام فرد متخلف به پرداخت ۱۰۰ میلیون ریال جزای نقدی و ۲ سال حبس محکوم شد.
وی با بیان اینکه واحدهای تصفیه دوم روغن علاوه بر آلودگی هوا و بوی نامطبوع دارای پسماند لجن اسیدی نیز هستند، افزود: این نوع پسماند حتما باید تحت نظارت ویژه زیست محیطی توسط واحد تولید کننده امحاء شود.
عبادتی ادامه داد: فعالیت شرکت ها و واحدهای تولیدی و بازیافتی باید به گونه ای باشد تا هیچگونه خسارتی به محیط زیست و ساکنان پیرامون خود ایجاد نکنند.
وی با بیان اینکه این واحد تصفیه دوم روغن در بخش خاوران فعالیت می کرد، ابراز کرد: واحدهای تصفیه دوم روغن با افزودن مواد شیمیایی به روغن سوخته خودروها و عبور آن از برج تقطیر اقدام به تصفیه دوم روغن می کنند که حاصل زیست محیطی آن آلودگی هوا، بوی نامطبوع و تولید پسماند لجن اسیدی است.
این مسئول خاطر نشان کرد: شرکت هایی که در حوزه تصفیه روغن سوخته فعالیت می کنند باید قبل از هر اقدامی از سیستم های کاهنده آلودی هوا و بوی نامطبوع استفاده کنند و برای امحاء لجن اسیدی خود نیز برنامه مشخصی داشته باشند تا در کنار فعالیت اقتصادیشان آسیبی به محیط زیست وارد نشود.
عبادتی یادآور شد: پنج واحد تصفیه دوم روغن طی چند سال گذشته در شهرستان ری فعالیت می کردند که به جز این مورد تمامی آنها به دلیل مختلف در حال حاضر غیرفعال شده اند.
به گزارش ایرنا، لجن اسیدی محصول جانبی صنایع فراورش مجدد روغن موتور مصرف شده می باشد که به عنوان ماده زائد خطرناک به محیط زیست دفع می شود.
شهرستان ری با جمعیتی درحدود یک میلیون نفر درجنوب استان تهران واقع شده است.
نظر شما