مجید فیاضی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت:در هر هکتار زمین کشاورزی ایرانشهر به طور متوسط ۵۰ تا ۶۰ تن پیاز برداشت شده است.
وی با اشاره به کیفیت بالای پیاز تولیدی در ایرانشهر افزود: شرایط آب و هوایی منطقه موجب شده تا برای تولید پیاز کمتر از آفت کشها استفاده شود به همین دلیل محصولات تولیدی از کیفیت بالایی برخوردار هستند.
مدیرجهادکشاورزی ایرانشهر با بیان اینکه کشت پیاز از آبان آغاز شده و برداشت آن تا اواخر خرداد ادامه دارد، گفت: ارقام تگزاس و کریما در این شهرستان کشت میشود که از بازاریابی خوبی برخوردار است.
وی بیان کرد: پیاز تولیدی ایرانشهر علاوهبر عرضه در بازارهای سیستان و بلوچستان به استانهای خراسان رضوی، خراسان جنوبی، تهران، اصفهان و فارس حمل میشود.
فیاضی به اهمیت اصلاح الگوی کشت در بخش کشاورزی برای صرفه جویی در مصرف آب تاکید کرد.
وی استفاده از سیستم آبیاری نوین، کشت نشایی، تغذیه مناسب و تاریخ کشت بهموقع را از جمله اقدامات جهاد کشاورزی در راستای عملکرد بهتر برای کاشت این محصول عنوان کرد.
مدیرجهادکشاورزی ایرانشهر بیان کرد: بیشاز ۵٠٠ نفر در کار کاشت و برداشت محصول پیاز در این شهرستان مشغول بکار هستند.
نظر شما