آیتالله «قربانعلی دری نجفآبادی» روز یکشنبه در دیدار با اعضای شورای قضایی استان مرکزی به مناسبت هفته گرامیداشت قوه قضائیه، افزود: سلامت درون دستگاهی و برخورد قاطعانه با فساد یکی از راههای جلب اعتماد عمومی است که باید بیش از پیش در دستگاه قضایی مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: توسعه و پیشرفت فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی جامعه در گروی برخورداری از دستگاه قضایی قدرتمند است، بنابراین کارکنان قوه قضائیه در نقاط مختلف کشور باید اول به حساسیت شغل خود واقف شده و سپس در راستای تامین امنیت و آرامش مردم گامهای اساسی بردارند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی اضافه کرد: قوه قضاییه در عرصه های حقوقی، کیفری، اصلاح امور، اجرای عدالت، مبارزه با ظلم و تبعیض باید وظیفه خود را به نحو احسن در جامعه انجام دهد تا امنیت نهادینه شود.
آیتالله دری نجفآبادی بیان کرد: سلامت در درون دستگاه قضایی، پیشگیری از وقوع جرم، نظارت بر امور و اقدام و سرعت عمل چهار اصلی اساسی است که باید در دستگاه قضایی کشور عملیاتی شود.
وی اظهار داشت: کادرسازی حکیمانه، بهرهگیری از نیروهای کارآمد، بااخلاص، ولایی و انقلابی و برگزاری نشستهای تخصصی قضات در راستای تبادل نظر در صدور آرای پروندههای حساس، ارتقای سطح علمی و معرفتی از دیگر عوامل اقتدار و صلابت دستگاه قضایی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
امام جمعه اراک بیان کرد: قوه قضاییه پناهگاه و حافظ حقوق اقشار مختلف مردم محسوب میشود و کارکنان این نهاد باید با اخلاق نیکو و حسن نیت به امور مردم رسیدگی کنند.
وی تاکید کرد: قوه قضاییه باید برای پاکسازی جامعه از وجود مفسدان، شروران و برهم زنندگان نظم اجتماعی برنامههای کاربردی داشته باشد چرا که قدم اول در پیشرفت و توسعه هر جامعه برقراری امنیت و نظم اجتماعی است و این بزرگترین خواست مقام معظم رهبری نیز برجسته است.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی یادآوری کرد: شهید بهشتی یار وفادار امام راحل و انسانی منحصر به فرد در عشق و تلاش خالصانه برای وطن بود و نقش بسزا و کلیدی در حوزه تفکر اسلامی و دینی و پیشبرد اهداف حقوقی و قضایی ایفا کرد.
آیت الله دری نجف آبادی شهید بهشتی را معمار بزرگ قوه قضاییه جمهوری اسلامی نامید و گفت: فکر سازماندهی شده، مدیریت در جریان انقلاب، اخلاص در عمل ، باتقوایی و آینده نگری از ویژگیهای شهید بهشتی بود که شهادت مظلومانه اش ماهیت جریانهای معاند و کجرو را در انقلاب اسلامی برملا کرد.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی نیز گفت: سرقت تعزیری، تهدید، کلاهبرداری، تخریب، نگهداری و مالکیت انواع مواد مخدر، تحصیل مال از طریق نامشروع و افترا نیز به ترتیب بیشترین فراوانی جرم در این استان را به خود اختصاص داده است.
حجتالاسلام سید «عبدالمهدی موسوی» افزود: ۷۸ درصد آرای صادر شده در محاکم تجدید نظر این استان در سال گذشته تائید شد و بیش از ۱۰درصد در دست بررسی و حدود ۱۲ درصد آرای نقض شده که آمار مطلوبی برای دستگاه قضایی استان محسوب میشود.
وی ادامه داد: بر اساس ابلاغیه رئیس قوه قضائیه تعیین تکلیف پروندههای معوق یکی از اولویتهای دستگاه قضایی استان مرکزی است و در این راستا در اردیبهشت ماه امسال سه هزار و ۵۲۱ فقره پرونده از حجم پروندههای معوق استان مختومه شد در صورتی که در سال گذشته۷۹۷ پرونده معوق مختومه شده بود.
وی، نصب ۲۱۷ کنتور هوشمند بر روی چاههای کشاورزی، مسدودکردن ۱۱۹ چاه غیرمجاز، رفع تصرف یکهزار و ۸۵۰ هکتار اراضی ملی به ارزش یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال را از اقدامات دادگستری کل استان مرکزی عنوان کرد و گفت: اراضی ملی این استان ۲ میلیون هکتار است که از این میزان یک میلیون و ۸۵۰ هزار هکتار دارای سند دفترچهای و ۲۸۲ هزار هکتار هم دارای سند تک برگی است.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی اضافه کرد: ۶۰۰ پرونده پارسال در تعزیرات حکومتی این استان تشکیل شده که تمامی پروندهها منجر به صدور رای شد.
حجتالاسلام موسوی میزان کشفیات مواد مخدر در سال گذشته را ۶ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم عنوان کرد و گفت: بیش از یکهزار کیلوگرم از این موادکشف شده سفید و صنعتی بوده است.
در هفتم تیرماه سال ۱۳۶۰، دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی، در حالی که جمعی از مسئولان نظام، همچون آیت الله بهشتی رییس دیوان عالی کشور، چهار وزیر، دوازده معاون وزیر و بیست و هفت نماینده مجلس در جلسه هفتگی حزب حضور داشتند، منفجر شد و از اول تا هفتم تیرماه هر سال بهعنوان هفته قوه قضاییه نامگذاری شده است.
اراک - ایرنا - نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: اجرای عدالت و حساسیت در رعایت آن کلید تقویت اعتماد عمومی در جامعه است که مجموعه قضایی در این راستا رسالت خطیری برعهده دارد.
نظر شما