منصور غلامی روز دوشنبه در نشست خیرین آموزش عالی که در محل وزارت علوم برگزار شد، اظهار داشت: تاریخ نشان داده است کشور ما در حوزه علم، دانش، فناوری و تربیت انسان ها پیشتاز است و تاریخ مملو از خاطرات و منابع موثق در مورد غنای فرهنگی مردم در حوزه تعلیم و تربیت بوده و خواهد بود.
وی تاکید کرد: این فرهنگ باید به صورت امانت ارزشمند به نسل های بعدی منتقل شود و همت عالی در چارچوب ارقام و اعداد مادی نباید تعریف شود.
غلامی گفت: مردم ما در فضای فعلی کشورمان خاطرات خوبی از خیرین حوزه تعلیم و تربیت دارند، مانند پیشتازانی که در حوزه مدرسه سازی فعال بودند. دانشگاه ها هم قبل از انقلاب خاطره ای از اشخاص فعال در حوزه وقف و کار خیر در آموزش عالی داشتند، به خصوص بعد از پیروزی انقلاب اسلامی مشارکت های خوبی داشتیم، اما گاهی اوقات ما دانشگاهیان از معرفی این چهره ها و شخصیت ها غفلت کردیم.
وزیر علوم گفت: برخی از خوابگاههای خیرساز در حد هتل هستند و امیدواریم کیفیت خوابگاههای مشارکتی با خیرین منجر به راحتی و تقویت شخصیت، ظرفیت ذهنی و فکری دانشجویان شود.
وی با اشاره به فعال شدن ستاد خیرین دانشگاه ساز در وزارت علوم، افزود: ستاد خیرین دانشگاه ساز به تدریج در کشور، وزارت علوم و استان ها برای توسعه این فرهنگ فعال شد.
وزیر علوم گفت: بر اساس گزارش ها، در یک برهه زمانی، توسعه آموزش عالی از نظر ساخت مراکز آموزش عالی با صدور مجوز خیلی زیاد بود، اما پشتیبانی مراکز آموزشی با آن سرعت رخ نداد؛ بنابراین در دانشگاه های بزرگ کمبود مراکز رفاهی داریم.
غلامی خاطرنشان کرد: در حوزه خیرین کار اساسی و تاثیرگذار شده است. در حوزه خدماتی که خیرین داشتند نزدیک به ۴۶۰ هزار مترمربع فضاهای آموزشی، کمک آموزشی و خوابگاه های رفاهی را در دانشگاه تکمیل کردیم و حدود ۳۵۵ هزار مترمربع در حال ساخت و تکمیل است.
وی گفت: سازمان امور دانشجویان و صندوق رفاه دانشجویان با همکاری دانشگاه ها برای تکمیل و تعمیر خوابگاه هایی که برای شروع سال تحصیلی باید فعال شوند، به دنبال استانداردسازی فضای حضور دانشجویان هستند.
نظر شما