«معصومه حسنیخونسار» روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: براین اساس و با تأکید بر استفاده از ماسک، رعایت فاصلهگذاری اجتماعی و اجرای دستورالعملهای بهداشتی ستاد ملی کرونا، فضاها و بخشهای مختلف کتابخانه تغییر خواهد یافت، بخش مخزن کتابخانه به صورت بسته اداره خواهد شد و سالنهای مطالعه در کتابخانههای عمومی با رعایت فاصلهگذاری اجتماعی و تغییر در چیدمان میز و صندلیهای مطالعه فعال خواهد بود.
وی افزود: همچنین استفاده اعضا از سالنهای مطالعه با رعایت نوبت امکان پذیر است و اجرای برنامههای فرهنگی به شکل حضوری (جمع خوانی، نقد کتاب و کتابخوان) تا اطلاع بعدی ممنوع خواهد بود. براین اساس کتابخانههای عمومی این نوع برنامههای ترویجی و فرهنگی را در فضای مجازی اجرا خواهند کرد.
وی اظهار داشت: افزایش خودکار زمان عضویت اعضا، به مدت چهار ماه انجام شده و بازه زمانی امانت منابع به یک ماه افزایش می یابد و بابت دیرکرد منابع به امانت رفته نیز جریمه ای دریافت نخواهد شد.
مدیرکل کتابخانه های عمومی کرمانشاه در خصوص بخش های کودک و ورود کودکان به کتابخانه نیز گفت: حضور اعضای کودک در این مرحله امکان پذیر نیست، ولی والدین می توانند کتاب های موردنیاز فرزندان خود را امانت بگیرند.
حسنی خونسار، در خصوص فعالیت بخش نابینایان و ناشنوایان کتابخانه های عمومی استان هم گفت: بخش نابینایان و ناشنوایان نیز کماکان تا اطلاع بعدی تعطیل خواهد بود.
مدیرکل کتابخانههای عمومی کرمانشاه در ادامه سخنانش تعداد کتابخانه های استان را ۱۰۶ باب اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۸۸ باب نهادی و ۱۸ باب نیز با مشارکت سازمان ها ایجاد شده است.
وی همچنین تعداد اعضای کتابخانه های استان را ۷۱ هزار و ۲۸۷ نفر ذکر کرد و افزود: یک میلیون و ۱۶۱ هزار منبع در کتابخانه های استان وجود دارد.
کتابخانه های استان کرمانشاه همزمان با سراسر کشور از ۱۵ اسفند سال ۹۸ تعطیل شد.
استان کرمانشاه ۲میلیون نفر جمعیت ساکن در ۲هزار و ۵۹۵ روستا و ۳۴ شهر دارد.