در شرایطی که کرونا همچنان میتازد و قریانی میگیرد کادر بهداشت و درمان در سختترین شرایط جسمی و روحی برای بازگشت بیماران کرونا به زندگی تلاش میکنند.
بالا بودن آمار ابتلای کادر درمانی به ویروس کرونا حکایت از این دارد که حافظان سلامت مردم در شرایط مساعدی قرار ندارند و با به خطر انداختن سلامتی خود برای نجات جان بیماران تلاش میکنند.
از سوی دیگر اغلب ما توان و طاقت استفاده از ماسک و دستکش را در گرمای فعلی هوا نداریم اما میبینیم که پرستاران و پزشکان ساعتها با پوشیدن لباس ضد کرونا، ماسک و شیلد برای نجات بیماران فعالیت می کنند.
زخمهایی بر صورت و بدن آنها به دلیل استفاده مدام از این لباس ایجاد میشود، زمانی شاهد بیحال شدن همکاران خود و ابتلا به کرونا میشوند اما همچنان در راه خدمت به بیماران تلاش میکنند.
ارتباط مستمر پرستاران و پزشکان با بیماران مبتلا به کووید - ۱۹ آنها را در معرض خطر ویروس کرونا قرار داده و همین مسأله سطح درگیری و ابتلا را در بین کادر درمان بالا میبرد.
عدم رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی مردم در بالا رفتن آمار مبتلایان و فشار مضاعف به کادر درمان بی تاثیر نبوده و نباید فراموش کنیم که این تیم طاقت فوق بشری ندارد.
ویروس کرونا معضلی نیست که نتوان آن را کنترل نکرد کافیست مردم قبول کنند اکنون زمانی نیست که به عقب برگردیم و کرونا هست و با رعایت موازین بهداشتی باید با آن زندگی کرد و درکنار دولت طرح فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنیم.
باز شدن بازار و لغو بسیاری از محدودیتهای قبلی به معنی بازگشت به گذشته نیست و باید برای شکست کرونا و ارتقا توان کادر درمان و نجات جان خود کرونا را جدی گرفت و برای بازگشت به دوران قبل کرونا تعجیل کرد.
فرزندان و پدران و مادران کادر درمان حق دارند عزیزان خود را به راحتی در آغوش بگیرند با بیتفاوتی به خطرات کرونا و عادی تلقی کردن شرایط کودکان کادر پزشکی را در حسرت مهر و عاطفه والدین نگهداریم.
رییس شبکه بهداشت و درمان بروجرد گفت: باید این واقعیت را بپذیریم که اگر مردم پروتکل های بهداشتی مربوط به کرونا را رعایت نکنند علاوه بر اینکه فشار مضاعفی به جامعه پزشکی وارد میشود از نظر اقتصادی نیز دولت لطمه میبیند.
دکتر محمد کاکاوند افزود: افزایش آمار مبتلایان به کرونا نشان از بی تفاوتی برخی مردم به نکات بهداشتی و نادیده گزفتن کرونا است و مردم باید بدانند اگر فاصله گذاری اجتماعی را جدی نگیرند چون ویروس کرونا همه را درگیر میکند.
وی تاکید کرد: سلامت کادر درمان باید جز اولویت ها قرار بگیرد چرا که غلظت آلودگی ویروس کرونا در بیمارستان ها به شدت بالا است و اگر جامعه پزشکی در معرض خطر قرار بگیرند آن وقت کسی نیست به بیماران خدمات ارائه دهد.
وی بیان کرد: یکی از مهم ترین منابع مراکز درمانی، نیروی انسانی است که اگر از دست بدهیم مراکز درمانی سرپا نخواهند بود بنابراین کادر درمان نیاز به حمایت های روانی، عاطفی و تشویقی دارند.
دکتر کاکاوند به مردم توصیه می کند که کرونا همچنان در جامعه وجود دارد و باید رفت و آمدهای غیر ضروری شان را کم کنند و برای انجام کارها از هم فاصله بگیرند.
رییس بیمارستان آیت الله بروجردی گفت: ۴۰ نفر از کادر درمانی این بیمارستان به بیماری کرونا مبتلا شدهاند.
بهزاد خوشمست افزود: در بیمارستان آیتالله بروجردی به عنوان مرکز پذیرش بیماران کرونایی در بروجرد، با کمبود تجهیزات، نیروی انسانی، منابع مالی و دارویی مواجه هستیم.
وی، بیمارستان آیت الله بروجردی را به عنوان بیمارستان پذیرنده بیماران کرونایی در بروجرد دانست و از مشکلات پیش رو در زمینه دارو ابراز نگرانی کرد.
خوشمست اضافه کرد: خستگی مفرط همکاران، کمبود نیروهای خدماتی، پشتیبانی و انتظامی از دیگر مشکلات این بیمارستان است که موجب ایجاد مشکلاتی در زمینه خدماترسانی به بیماران شده است.
نظر شما