میثم زادهمیر روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این اقدامات و فعالیت ها با استقرار گروههای گشت و بازرس مدیریت منابع در حوزه حفظ و حراست از حریم و بستر رودخانهها انجام شده تا بتوان حریم، بستر و مسیل های آب را بازگشایی کرد.
وی افزود: مطالعات حریم وبستر رودخانه اکثر رودخانه ها از جمله کاجو و باهوکلات صورت گرفته و با شناسایی متصرفان به حریم و بستر رودخانه اخطاریه لازم صادر و آزادساری مسیل ها نیز انجام شده است.
وی ادامه داد: با توجه به اهمیت و ضرورت رودخانه ها که در زمان سیلاب نقش بسزایی در گذر ایمن سیلاب دارند رعایت حفظ حریم و بستر یک قاعده اساسی است.
مدیر امور آب چابهار با اشاره به به سیلاب ناشی از بارندگی های فروردین امسال و دی سال گذشته، خاطرنشان کرد: با مساعدت و همراهی فرماندار ویژه شهرستان چابهار و تشکیل ستاد مدیریت بحران و مصوبات ستاد، عملیات رهاسازی آب از سد زیردان آغاز شده بطوریکه مهار کامل سیلاب با دبی حدود یکهزار و۵۰۰ مترمکعب در ثانیه انجام شد.
زادهمیر تصریح کرد: پس از سیلاب دی ماه پارسال و کارشناسیهای صورت گرفته مطالعات ساماندهی رودخانه کاجو، پایین دست سد زیردان تا دریا انجام شد و مکاتبات زیادی با استان و مدیریت منابع آب ایران برای اختصاص اعتبار انجام مطالعات جامع کنترل سیلاب و ساماندهی رودخانه کاجو انجام شده و همچنین درخواست اعتبار برای لایروبی این رودخانه در شورای برنامه ریزی امسال نیز در حال پیگیری است.
وی گفت: استقرار گروههای گشت و بازرسی مدیریت منابع آب شهرستان از منابع آب زیر زمینی و سطحی، پایش مستمر بهره برداران مجاز و شناسایی برداشتهای غیر مجاز از منابع آبی، برخورد قانونی با متخلفین جهت حفظ و حراست از منابع آب زیرزمینی به عنوان سرمایه ملی و همچنین تشکیل شورای حفاظت از منابع آب شهرستان از جمله اقدامات مناسب این اداره در طول ماههای گذشته بوده است.
نظر شما