ششمین آزمون استخدامی دستگاههای اجرایی استان فارس همزمان با سراسر کشور جمعه ۱۷ اسفندماه ۱۳۹۷ در شهرستانهای استهبان، اقلید، جهرم، داراب، شیراز، فسا، فیروزآباد، لارستان، مرودشت، ممسنی و کازرون برگزار شد.
سهم استان فارس از مجوزهای استخدام در این آزمون ۱۸۸ نفر شامل ۱۷۲ نفر به صورت استخدام پیمانی و ۱۶ نفر به صورت استخدامی قراردادی بود.
شرکت کنندگان در این آزمون داوطلب اشتغال در بانک ملی ایران، اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران، مدیریت امور اراضی، اداره کل امور مالیاتی، اداره کل تعزیرات حکومتی، اداره کل ثبت اسناد و املاک، اداره کل منابع طبیعی، اداره کل محیط زیست، شرکت مهندسی آب و فاضلاب، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره کل ورزش و جوانان بودند.
با گذشت حدود یک سال و پنج ماه از برگزاری این آزمون،برخی پذیرفته شدگان به رغم طی مراحل مصاحبه و گزینش همچنان مشغول به کار نشدند و طولانی شدن این روند آن ان را گلایه مند کرده است.
تامین اعتبار دلیل جذب نشدن پذیرفته شدگان آزمون استخدامی
یکی از پذیرفته شدگان این آزمون در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: در اسفندماه ۱۳۹۷ در آزمون استخدام دستگاههای اجرایی شرکت کردم که نتیجه این آزمون سه ماه بعد یعنی در ابتدای اردیبهشتماه ۱۳۹۸ اعلام شد.
وی که خواست نامش برده نشود افزود: پس از قبولی در این آزمون ابتدای شهریورماه ۱۳۹۸ برای انجام مصاحبه به محل تعیین شده مراجعه کردم و با موفقیت مصاحبه را پشت سرگذاشتم و بهمن ماه ۱۳۹۸ نیز برای گزینش دعوت شدم.
وی ادامه داد: نتایج نهایی گزینش اواخر اردیبهشت ۹۹ اعلام شد اما همچنان خبری از صدور شناسه کارمندی نیست.
این فرد بیان کرد: به من اعلام کردهاند مدارک را برای صدور شناسه کارمندی به سازمان مدیریت و برنامهریزی استان فارس اعلام کردهایم اما به دلیل اینکه اعتبار لازم برای جذب تامین نشده همچنان باید منتظر بمانم.
وی اضافه کرد: در استانهای دیگر دوستانی دارم که با من در آزمون استخدامی شرکت کردهاند که از ابتدای امسال شروع بکار کردند اما من همچنان بلاتکلیف هستم.
این پذیرفته شده ششمین آزمون استخدامی دستگاههای اجرایی به تبعات اقتصادی و اجتماعی طولانی شدن روند شروع بکار این آزمون استخدامی اشاره کرد و گفت: قبلا در جایی مشغول به کار بودم که پس از پذیرش نهایی و انجام مراحل گزینش با آن مجموعه خداحافظی کردم و در حال حاضر تاخیر در صدور شناسه استخدامی باعث بروز مشکلات اقتصادی شده است.
وی افزود: از طرفی اطرافیان و خانواده خیال میکنند من در مورد قبولی در آزمون استخدامی به آنان دروغ میگویم.
وی از مسوولان سازمان مدیریت و برنامهریزی استان فارس خواستار تسریع در روند اداری جذب پذیرفته شدگان دستگاههای اجرایی استان شد.
صفر تا صد مراحل جذب افراد در دستگاههای اجرایی
خبرنگار ایرنا برای پیگیری این موضوع با احمدعلی افکاری معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان فارس تماس گرفت.
وی در گفت و گو با ایرنا با اشاره به فرآیند برگزاری و جذب افراد شرکت کننده در آزمون استخدامی دستگاههای اجرایی اشاره کرد و گفت: پس از آن که سازمان اداری و استخدامی، نیازهای دستگاههای اجرایی را بررسی و سهمیهای را برای استخدام نیرو مصوب و ابلاغ میکند، به جز برگزاری آزمون که توسط سازمان سنجش برگزار میشود بقیه فرآیند جذب در درون دستگاههای اجرایی انجام میشود.
احمدعلی افکاری افزود: پس از اعلام سه برابر ظرفیت نتایج آزمون استخدامی، افراد باید در مصاحبه شرکت کنند که این مصاحبه با حضور و نظارت نماینده سازمان اداری و استخدامی کشور برگزار میشود.
وی ادامه داد: پس از برگزاری مصاحبه و انتخاب یک نفر به عنوان گزینه نهایی پذیرفته شده در آزمون استخدامی، مراحل بعد جذب در درون دستگاههای اجرایی انجام میشود و هیچ ارتباطی با سازمان اداری و استخدامی و مدیریت و برنامهریزی استان ندارد.
معاون سازمان مدیریت و برنامهریزی استان فارس گفت: پس از پایان مراحل گزینشی، دستگاههای ستادی در تهران مشخصات افراد را برای سازمان اداری و استخدامی ارسال میکند تا شناسه کارمندی برای آنان صادر شود که این فرآیند نیز زمانبر نیست.
افکاری افزود: اگر موردی وجود دارد که پرونده افراد توسط دستگاه ستادی در تهران تکمیل و تمام مراحل گزینشی را گذرانده و اطلاعات او در سامانه کارمند ایران بارگذاری شده و در سازمان اداری و استخدامی کشور متوقف است و زمان زیادی برده است به ما اعلام کند تا موضوع را پیگیری کنیم.
وی در خصوص تامین اعتبار مجوزهای استخدام نیز گفت: افرادی که براساس سهمیه استخدام صادر شده از سوی سازمان اداری و استخدامی جذب میشوند مشکلی در تامین اعتبار برای بکارگیری آنان وجود ندارد.
نظر شما